בשר חזיר ו פצפוצים עם Hassel בחזרה תפוחי אדמה נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 87 גר' של חלבון, 39 גרם של שומן, וסך הכל 1296 קלוריות. המתכון הזה מכסה %62 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סיידר תפוחים, טימין, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו בשר חזיר מגולגל עשב עם פצפוצים, ירך חזיר עם תפוחי אדמה, ו בשר חזיר צלוי ותפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: ציוד מיוחד: חוט קצבים, מחבת צלייה ומתלה ציוד מיוחד: מחית תפוחי אדמה
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבח
מרסק תפוחי אדמה
מחבת צלייה
2
מחממים התנור ל 475 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
ציון הקליפה, באמצעות חריצים ארוכים, מקבילים 1/8 ל 1/4 אינץ ' זה מזה על פני רוחב חלציים; להיזהר לחתוך רק באמצע הבשר (ראה הערה של קוק**). לשפשף את הקליפה עם המלח, להבטיח כי המלח הוא שפשף היטב לתוך החריצים. לשפשף את הקליפה עם 1/2 של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
בקר
מלח
לשפשף תיבול יבש
4
הפוך את ירך מעל ולשפשף את הצד הבשר עם שמן זית הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
לשפשף תיבול יבש
5
מניחים את השום, קורנית, ורוזמרין על הבשר. באמצעות חוט הקצב, לקשור את עשבי התיבול למותניים.
מרכיבים שתצטרך
רוזמרין
שום
עשבי תיבול
טימין
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבח
6
מניחים את ירך על מתלה במחבת צלייה צלוי במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
7
הסר מהתנור ולסדר את תפוחי האדמה בתחתית מדף הצלייה. הפחת את החום ל 425 מעלות F. החזר את הצלי לתנור כדי לבשל במשך 1 שעה נוספת או עד מדחום קריאה מיידית דקר לתוך מרכז הירך מגיע 150 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
תנור
8
הסר מהתנור ולתת מנוחה מותן במשך 30 דקות; הטמפרטורה הפנימית תמשיך לעלות על 10 מעלות F, ואת מותן יסיים בישול בזמן שהוא נח (ראה הערה של קוק***).
ציוד שתשתמש בו
תנור
9
חותכים את" פצפוצים "(קראנץ עור) ב 1 חתיכת לחתוך לרצועות 1/4 אינץ'. חותכים את ירך החזיר לפרוסות 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזיר
10
מגישים את ירך החזיר חם עם Cracklings, Hassel בחזרה תפוחי אדמה, וצ ' אטני תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזיר
תפוח אדמה
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
תפוח
11
מניחים תפוח אדמה בכף עץ. השתמש בסכין חדה כדי לבצע חתכים 3/4 של הדרך במורד רוחב של כל תפוח אדמה על 1/8 אינץ ' זה מזה. לזרוק את תפוחי האדמה עם שמן זית, 1 כף מלח, ופלפל בקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
תפוח אדמה
פלפל
מלח
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
קערת ערבוב
סכין
12
מניחים את תפוחי האדמה בתחתית מחבת צלייה, במרווחים שווים זה מזה. מבשלים מתחת לצלי במהלך השעה האחרונה של הבישול, עד מזלג מכרז.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
13
הסר מהתנור ומפזרים מלח ופלפל נוספים, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ציוד שתשתמש בו
תנור
14
במחבת גדולה, להמס את החמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
15
מוסיפים את הבצל ו 1 כף מלח לכסות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
מלח
16
לטגן עד הבצלים שקופים.
מרכיבים שתצטרך
בצל
17
מוסיף את סיידר תפוחים ולהגדיל חום גבוה. להפחית את הסיידר עד כמעט התאדה.
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחים
סיידר
18
מוסיפים את החומץ ואת 1 כוס סוכר; מערבבים עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
חומץ
סוכר
19
הוסף את התפוחים וכוכב אניס. מכסים ומפחיתים את החום למדיום. מבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוכב אניס
תפוח
20
הסר את הכיסוי ולהמשיך לבשל עד מעובה, כ 10 דקות; ערבוב לעתים קרובות.
21
הוסף את 1/3 כוס הסוכר שנותר.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
22
הסר כוכב אניס ומחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כוכב אניס
23
מעבירים לצלחת כדי להתקרר.
24
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם חזיר, עוף, או מנות קארי.