קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות6
ציון בריאות67
מגזין

בשר חזיר ו פצפוצים עם Hassel בחזרה תפוחי אדמה

בשר חזיר ו פצפוצים עם Hassel בחזרה תפוחי אדמה
בשר חזיר ו פצפוצים עם Hassel בחזרה תפוחי אדמה נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 87 גר' של חלבון, 39 גרם של שומן, וסך הכל 1296 קלוריות. המתכון הזה מכסה %62 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סיידר תפוחים, טימין, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו בשר חזיר מגולגל עשב עם פצפוצים, ירך חזיר עם תפוחי אדמה, ו בשר חזיר צלוי ותפוחי אדמה (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: ציוד מיוחד: חוט קצבים, מחבת צלייה ומתלה ציוד מיוחד: מחית תפוחי אדמה
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבחחוט מטבח
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
מחבת צלייהמחבת צלייה
2
מחממים התנור ל 475 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
ציון הקליפה, באמצעות חריצים ארוכים, מקבילים 1/8 ל 1/4 אינץ ' זה מזה על פני רוחב חלציים; להיזהר לחתוך רק באמצע הבשר (ראה הערה של קוק**). לשפשף את הקליפה עם המלח, להבטיח כי המלח הוא שפשף היטב לתוך החריצים. לשפשף את הקליפה עם 1/2 של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
בקרבקר
מלחמלח
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
4
הפוך את ירך מעל ולשפשף את הצד הבשר עם שמן זית הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
5
מניחים את השום, קורנית, ורוזמרין על הבשר. באמצעות חוט הקצב, לקשור את עשבי התיבול למותניים.
מרכיבים שתצטרך
רוזמריןרוזמרין
שוםשום
עשבי תיבולעשבי תיבול
טימיןטימין
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבחחוט מטבח
6
מניחים את ירך על מתלה במחבת צלייה צלוי במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
7
הסר מהתנור ולסדר את תפוחי האדמה בתחתית מדף הצלייה. הפחת את החום ל 425 מעלות F. החזר את הצלי לתנור כדי לבשל במשך 1 שעה נוספת או עד מדחום קריאה מיידית דקר לתוך מרכז הירך מגיע 150 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
8
הסר מהתנור ולתת מנוחה מותן במשך 30 דקות; הטמפרטורה הפנימית תמשיך לעלות על 10 מעלות F, ואת מותן יסיים בישול בזמן שהוא נח (ראה הערה של קוק***).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
חותכים את" פצפוצים "(קראנץ עור) ב 1 חתיכת לחתוך לרצועות 1/4 אינץ'. חותכים את ירך החזיר לפרוסות 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזירירך חזיר
10
מגישים את ירך החזיר חם עם Cracklings, Hassel בחזרה תפוחי אדמה, וצ ' אטני תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזירירך חזיר
תפוח אדמהתפוח אדמה
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסותהצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
תפוחתפוח
11
מניחים תפוח אדמה בכף עץ. השתמש בסכין חדה כדי לבצע חתכים 3/4 של הדרך במורד רוחב של כל תפוח אדמה על 1/8 אינץ ' זה מזה. לזרוק את תפוחי האדמה עם שמן זית, 1 כף מלח, ופלפל בקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
תפוח אדמהתפוח אדמה
פלפלפלפל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
קערת ערבובקערת ערבוב
סכיןסכין
12
מניחים את תפוחי האדמה בתחתית מחבת צלייה, במרווחים שווים זה מזה. מבשלים מתחת לצלי במהלך השעה האחרונה של הבישול, עד מזלג מכרז.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
13
הסר מהתנור ומפזרים מלח ופלפל נוספים, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
14
במחבת גדולה, להמס את החמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
15
מוסיפים את הבצל ו 1 כף מלח לכסות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
מלחמלח
16
לטגן עד הבצלים שקופים.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
17
מוסיף את סיידר תפוחים ולהגדיל חום גבוה. להפחית את הסיידר עד כמעט התאדה.
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
סיידרסיידר
18
מוסיפים את החומץ ואת 1 כוס סוכר; מערבבים עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
סוכרסוכר
19
הוסף את התפוחים וכוכב אניס. מכסים ומפחיתים את החום למדיום. מבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוכב אניסכוכב אניס
תפוחתפוח
20
הסר את הכיסוי ולהמשיך לבשל עד מעובה, כ 10 דקות; ערבוב לעתים קרובות.
21
הוסף את 1/3 כוס הסוכר שנותר.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
22
הסר כוכב אניס ומחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כוכב אניסכוכב אניס
23
מעבירים לצלחת כדי להתקרר.
24
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם חזיר, עוף, או מנות קארי.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
חזירחזיר

מרכיבים

4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסיידר תפוחיםסיידר תפוחים0(יכול להיות או להרחיק)פלפל שחור טחון טרי, בתוספת פלפל לעונהפלפל שחור טחון טרי, בתוספת פלפל לעונה4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)2sprigsרוזמרין טרירוזמרין טרי8sprigsחתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)4ציפורןשום, מרוסקשום, מרוסק4סבתא סמית תפוחים, קלופים, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ', לראות את הפתק של קוקסבתא סמית תפוחים, קלופים, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ', לראות את הפתק של קוק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מלח כשר, בתוספת מלח לעונהמלח כשר, בתוספת מלח לעונה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2קילוגרםירך חזיר, חתך מרכזי עם קליפת עבה / כובע שומן, עור שלםירך חזיר, חתך מרכזי עם קליפת עבה / כובע שומן, עור שלם1צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר, בתוספת 1/3 כוססוכר, בתוספת 1/3 כוס596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרוס דק בצל Vidalia, ראה הערה לבשלפרוס דק בצל Vidalia, ראה הערה לבשל24smallsתפוחי אדמה זהב יוקוןתפוחי אדמה זהב יוקון