בשר חזיר וגבינה
מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 124 קלוריות. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, בשר טחון רזה במיוחד, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו Ham Hawaiian ומחווני גבינה, תבשיל ארוחת בוקר עם נקניק וגבינה, ו בשר חזיר וגבינה תבשיל חום (מתכונים דומים).
הוראות
במקום הראשון 5 מרכיבים בקערה גדולה.
מוסיפים חצי מכל גבינה ורוטב ברביקיו; מערבבים היטב. הקש חצי על תחתית מחבת כיכר 9x5 אינץ'.
מכסים חצי מהחזיר, שאריות הגבינה והחזיר הנותר; למעלה עם שאריות תערובת בקר טחון. בצורת כיכר.
אופים 1 שעה 5 דקות. או עד סיום (160F), צחצוח עם רוטב ברביקיו שנותר לאחר 50 דקות.
בואו לעמוד 5 דקות. לפני חיתוך.