בשר חזיר ומרק בטטה
בשר חזיר ומרק בטטה דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 293 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו חמאה, בזיליקום, ירך חזיר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. . נסו מרק נאצי מלא במרק בטטה, מרק בטטה (מרק קארי קומארה), ו פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל) (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים ציר עוף, בטטות, בשר חזיר, סלרי ובצל בסיר; מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני ומבשלים עד תפוחי אדמה מתוקים הם במכרז, 10 עד 15 דקות. מערבבים פלפל ירוק, גזר, תירס, שום, בזיליקום, פתיתי פטרוזיליה, פלפל שחור, ומלח למרק ומבשלים עד שהירקות מתרככים, 5 עד 10 דקות.
ממיסים חמאה בסיר על אש בינונית-נמוכה; מקציפים קמח לחמאה באמצעות מזלג. מבשלים ומערבבים תערובת עד מעובה, על 1 דקה. לאט מערבבים חלב לתוך תערובת חמאה קמח עד חלקה לחלוטין; להמשיך לבשל ולערבב מעל חום בינוני-נמוך עד מעובה, 4 עד 5 דקות יותר. מערבבים גבינת צ ' דר לתוך תערובת חלב עד נמס וחלק.
מערבבים תערובת גבינת צ ' דר חלב למרק; לבשל עד מעובה ומחומם דרך, על 5 דקות.