בשר חזיר ותפוחי אדמה
Ham ו תפוחי אדמה חשיש דורש כ 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 119 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך תפוחי אדמה, בשר חזיר, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: תפוחי אדמה מתוקים וחשיש חזיר, בשר חזיר וחשיש בטטה, ו תפוחי אדמה מתוקים וחשיש חזיר.
הוראות
חותכים את תפוחי האדמה לשניים, מבשלים בסיר של מים רותחים עד לא ממש עשה ועדיין המשרד, על 10 דקות. יש לשטוף במים קרים כדי להפסיק לבשל.
ניקוז. קוביות 1/2 אינץ חתיכות עבות. תניח בצד.
מבשלים את הבצל ופלפל הפעמון בחמאה: להמיס חמאה בברזל יצוק גדול* מחבת מעל בינוני נמוך לחום בינוני.
מוסיפים בצל, מבשלים עד מתרכך, כ 4 דקות.
מוסיף את פלפל קצוץ, לבשל עוד 2 דקות.
להוסיף מרכיבים שנותרו; לערבב היטב. לבשל חשיש עד השחמה היטב, על 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
* החשיש יהיה חום טוב יותר במחבת ברזל יצוק מאשר במחבת ללא מקל.