קושיבינוני
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בשר חזיר ותפוחי אדמה

בשר חזיר ותפוחי אדמה
Ham ו תפוחי אדמה חשיש דורש כ 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 119 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך תפוחי אדמה, בשר חזיר, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: תפוחי אדמה מתוקים וחשיש חזיר, בשר חזיר וחשיש בטטה, ו תפוחי אדמה מתוקים וחשיש חזיר.

הוראות

1
חותכים את תפוחי האדמה לשניים, מבשלים בסיר של מים רותחים עד לא ממש עשה ועדיין המשרד, על 10 דקות. יש לשטוף במים קרים כדי להפסיק לבשל.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
ניקוז. קוביות 1/2 אינץ חתיכות עבות. תניח בצד.
3
מבשלים את הבצל ופלפל הפעמון בחמאה: להמיס חמאה בברזל יצוק גדול* מחבת מעל בינוני נמוך לחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים בצל, מבשלים עד מתרכך, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5
מוסיף את פלפל קצוץ, לבשל עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1
להוסיף מרכיבים שנותרו; לערבב היטב. לבשל חשיש עד השחמה היטב, על 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
רצועות סלמון מעושן פרוסות מראשרצועות סלמון מעושן פרוסות מראש
2
* החשיש יהיה חום טוב יותר במחבת ברזל יצוק מאשר במחבת ללא מקל. 
מרכיבים שתצטרך
רצועות סלמון מעושן פרוסות מראשרצועות סלמון מעושן פרוסות מראש
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'