בשר חזיר חום ומחבת תפוחי אדמה
חזיר סוכר חום ומחבת תפוחי אדמה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 367 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם פלפל טחון, בשר חזיר, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו תבשיל בטטה מחבת עם בייקון, סוכר חום להתפורר, בשר חזיר וגבינה תבשיל חום, ו אבנים מתגלגלות קאפקייק סוכר חום עם פודינג קוקוס מילוי, ציפוי רום מתובל סוכר חום סדוק (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה במחבת גדולה על חום בינוני; מוסיפים בשר חזיר וסוכר חום. מבשלים ומערבבים בשר חזיר עד השחמה, כ 5 דקות.
הסר בשר חזיר עם כף מחורצת לצלחת, שמירה על טפטוף במחבת.
מערבבים קרם של מרק פטריות, התאדו חלב, מים, בצל, מלח ופלפל לתוך טפטוף שמורות במחבת; מוסיפים פרוסות תפוחי אדמה חתיכות גזר.
מניחים כיסוי על המחבת, להפחית את החום נמוך, ומבשלים תערובת על מבשלים עד תפוחי אדמה וגזר הם במכרז, על 35 דקות. להחזיר את החזיר למחבת ולהמשיך לבשל עד חזיר חם, על 10 דקות.