קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות17
מגזין

בשר חזיר טנדרלוין עם משמש מיובש ומרמלדה בצל

בשר חזיר טנדרלוין עם משמש מיובש ומרמלדה בצל
בשר חזיר טנדרלוין עם משמש מיובש ומרמלדה בצל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 220 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותרימו פלפל טחון, פלפל טחון, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ התפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: בשר חזיר מרמלדה טנדרלוין, בשר חזיר מרמלדה טנדרלוין, ו בשר חזיר עם פלפל ריבה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
כדי להכין חזיר, לשלב הראשון 4 מרכיבים; לשפשף באופן שווה על חזיר.
מרכיבים שתצטרך
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונליחסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
להוסיף חזיר; לבשל 3 דקות בכל צד או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונליחסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
5
הסר מן המחבת; לעטוף חזיר בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונליחסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מניחים בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
7
אופים ב 350 במשך 25 דקות או עד רשם מדחום 160 (מעט ורוד).
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
8
בואו לעמוד 5 דקות לפני חיתוך.
9
כדי להכין ריבה, חום 2 כפות חמאה במחבת מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מוסיפים בצל; מבשלים 8 דקות או עד רך, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
11
מוסיפים משמשים מיובשים; מבשלים 2 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים במים, גירוד תחתית של מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. מערבבים 2 מרק כוסות ושאר החומרים; מביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה. להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות או עד הנוזל כמעט מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
משמשים מיובשיםמשמשים מיובשים
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
מגישים ריבה עם חזיר.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונליחסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי