בשר חזיר טנדרלוין עם משמש מיובש ומרמלדה בצל
בשר חזיר טנדרלוין עם משמש מיובש ומרמלדה בצל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 220 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותרימו פלפל טחון, פלפל טחון, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ התפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: בשר חזיר מרמלדה טנדרלוין, בשר חזיר מרמלדה טנדרלוין, ו בשר חזיר עם פלפל ריבה.
הוראות
כדי להכין חזיר, לשלב הראשון 4 מרכיבים; לשפשף באופן שווה על חזיר.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
להוסיף חזיר; לבשל 3 דקות בכל צד או עד השחמה.
הסר מן המחבת; לעטוף חזיר בנייר כסף.
מניחים בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 25 דקות או עד רשם מדחום 160 (מעט ורוד).
בואו לעמוד 5 דקות לפני חיתוך.
כדי להכין ריבה, חום 2 כפות חמאה במחבת מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל; מבשלים 8 דקות או עד רך, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים משמשים מיובשים; מבשלים 2 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים במים, גירוד תחתית של מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. מערבבים 2 מרק כוסות ושאר החומרים; מביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה. להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות או עד הנוזל כמעט מתאדה.