בשר חזיר טנדרלוין עם משמש מיובש ומרמלדה בצל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 220 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותרימו פלפל טחון, פלפל טחון, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ התפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: בשר חזיר מרמלדה טנדרלוין, בשר חזיר מרמלדה טנדרלוין, ו בשר חזיר עם פלפל ריבה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
כדי להכין חזיר, לשלב הראשון 4 מרכיבים; לשפשף באופן שווה על חזיר.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
להוסיף חזיר; לבשל 3 דקות בכל צד או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
5
הסר מן המחבת; לעטוף חזיר בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מניחים בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
7
אופים ב 350 במשך 25 דקות או עד רשם מדחום 160 (מעט ורוד).
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
בואו לעמוד 5 דקות לפני חיתוך.
9
כדי להכין ריבה, חום 2 כפות חמאה במחבת מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מוסיפים בצל; מבשלים 8 דקות או עד רך, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
11
מוסיפים משמשים מיובשים; מבשלים 2 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים במים, גירוד תחתית של מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. מערבבים 2 מרק כוסות ושאר החומרים; מביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה. להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות או עד הנוזל כמעט מתאדה.