בשר חזיר מזוגג דבש
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 91%. נסו בשר חזיר מזוגג דבש, דבש סויה מזוגג בשר חזיר Tenderloin, ו בשר חזיר מזוגג בדבש סויה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
בקערה, מערבבים את הדבש, רוטב סויה, סוכר חום, שמן שומשום וחומץ בלסמי.
מניחים את בשר החזיר tenderloins במחבת צלייה, וצולים 15 דקות בתנור שחומם מראש.
הסר בשר חזיר מהתנור, ו למרוח עם רוטב דבש. להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C), ולהמשיך צליית בשר חזיר 45 דקות, צולה מדי פעם עם רוטב הדבש, לטמפרטורה פנימית של 145 מעלות F (63 מעלות c).
יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה
בשר חזיר פילה בתפריט? נסה זיווג עם Malbec, פינו נואר, וsangiovese. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. Altamira Malbec Zuccardi Aluvional עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 90 דולר לבקבוק.
![Zuccardi Aluvional Altamira Malbec]()
Zuccardi Aluvional Altamira Malbec
גוונים אדומים וסגולים עמוקים. אופי פירות מורכב עם הערות של תות, דובדבן, שזיף, משלימים הערות צמחים ופרחים טריים. החיך יש ערך משיי עם חומציות תוססת, טאנינים מובנים גדולים, וגימור ארוך.