הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 91%. נסו בשר חזיר מזוגג דבש, דבש סויה מזוגג בשר חזיר Tenderloin, ו בשר חזיר מזוגג בדבש סויה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
בקערה, מערבבים את הדבש, רוטב סויה, סוכר חום, שמן שומשום וחומץ בלסמי.
מרכיבים שתצטרך
חומץ בלסמי
סוכר חום
שמן שומשום
רוטב סויה
דבש
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מניחים את בשר החזיר tenderloins במחבת צלייה, וצולים 15 דקות בתנור שחומם מראש.
מרכיבים שתצטרך
בשר חזיר פילה
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
תנור
4
הסר בשר חזיר מהתנור, ו למרוח עם רוטב דבש. להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C), ולהמשיך צליית בשר חזיר 45 דקות, צולה מדי פעם עם רוטב הדבש, לטמפרטורה פנימית של 145 מעלות F (63 מעלות c).
בשר חזיר פילה בתפריט? נסה זיווג עם Malbec, פינו נואר, וsangiovese. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. Altamira Malbec Zuccardi Aluvional עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 90 דולר לבקבוק.