קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

בשר חזיר מזוגג טנדרלוין

בשר חזיר מזוגג טנדרלוין
בשר חזיר מזוגג עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 20 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 507 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם גרידת תפוז, חומץ יין, טפטוף מחבת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב ליקר כתום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שוקולד כתום ועוגת כמהין Grand Marnier כקינוח. נסו בשר חזיר מזוגג טנדרלוין, בשר חזיר מזוגג טנדרלוין, ו בשר חזיר מזוגג טנדרלוין (מתכונים דומים).

הוראות

1
TENDERLOIN:.מחממים תנור ל 325 מעלות F. מלח ופלפל שני הצדדים של בשר חזיר טנדרלוין butterflied.
מרכיבים שתצטרך
בשר חזיר פילהבשר חזיר פילה
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים יחד את הגבינה, 1/2 כוס אוכמניות מיובשות, עשבי תיבול, ושום.מלא פילה ועטוף.מאובטח עם חוט.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשותחמוציות מיובשות
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
3
מניחים בצד תפר מחבת צלייה למטה. צלי עד שהטמפרטורה הפנימית קוראת 160 מעלות F (45-60 דקות בהתאם לגודל tenderloin).
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4
הסר מהתנור; מניחים את הפילה על צלחת לנוח. בינתיים לעשות זיגוג.זיגוג:.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
יוצקים את כל המיץ מתוך מחבת הקלייה לתוך סיר.
מרכיבים שתצטרך
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
מניחים על ארובה על חום בינוני גבוה ומביאים לרתיחה.מבשלים כ 2 דקות או עד מופחת מעט.
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
7
מוסיפים את כל מרכיבי הזיגוג מלבד החמאה. מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
8
הסר מהחום, להוסיף את החמאה, לערבב עד מומס רוטב מבריק.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
9
הסר את החוט מן tenderloin.
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
10
מניחים את הפילה על מגש הגשה.
11
יוצקים זיגוג על חזיר ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות

יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה

בשר חזיר Tenderloin ניתן לזווג עם Malbec, פינו נואר, ו Sangiovese. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Flechas De Los Andes Gran Malbec (OU Kosher). יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 22 דולר.
Flechas De Los Andes Gran Malbec (Ou Kosher)
Flechas De Los Andes Gran Malbec (Ou Kosher)
צבע אודם אינטנסיבי. בהיר, עם ניחוחות מורכבים של פטל שחור, מינרלים וסיגליות. צפוף ומרוכז, יין זה יש חומציות מוצקה וטאנינים המסמנים את הטעמים של פירות יער, סיגליות ושוקולד מריר. הם גם לשמור על המתיקות של היין. הסיום הוא עם טאנינים מתוקים סגול נעים. זהו יין מאוזן היטב, עשיר באישיות.