זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שמן צמחי, מלח שום, כמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. מתכונים דומים: תפוז, כמון, וכוסברה בשר חזיר בגריל מותן, ירך חזיר מזוגגת כתומה, ו ירך חזיר בזיגוג תפוחים.
הוראות
1
מניחים את פתיתי הפלפל בקערה קטנה ושופכים עליהם את המים הרותחים.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מחממים ברביקיו עקיף עם מחבת טפטוף ופריטווד (רצוי תפוח), סיר קרמיקה עם צלחת דפלקטור ופריטווד (רצוי תפוח), או פחם או גריל גז עם קופסה או חבילה של פרוטווד (רצוי תפוח) כדי 121°.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
מערבבים את כל חומרי התיבול.
מרכיבים שתצטרך
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
8
מניחים את כל החומרים זיגוג בצנצנת עם מכסה הדוק ולנער לשלב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
סוכר אדום גס
9
הסר את המותניים מן המלח לייבש בעדינות עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
10
מפזרים את לשפשף באופן שווה על כל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
11
באמצעות הידיים או מברשת, באופן שווה, אבל קלות, מעיל את המותניים עם שמן קנולה.
מניחים את ירך בתנור ומבשלים עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 57°, על 1 שעה ו 15 דקות.
14
תן לזיגוג לחיצה מהירה לתאגיד מחדש כל המרכיבים שייתכן שהתיישבו.
מרכיבים שתצטרך
סוכר אדום גס
15
מברשת את המותניים עם זיגוג ולחזור אל התנור עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 63°, על 15 דקות. בשלב זה הבשר יהיה מעט ורוד במרכז; לבשל במשך 5 עד 10 דקות נוספות עבור עשוי היטב יותר.