זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שמן צמחי, מלח שום, כמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. מתכונים דומים: תפוז, כמון, וכוסברה בשר חזיר בגריל מותן, ירך חזיר מזוגגת כתומה, ו ירך חזיר בזיגוג תפוחים.
הוראות
1
מניחים את פתיתי הפלפל בקערה קטנה ושופכים עליהם את המים הרותחים.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
בואו לשבת במשך 1 עד 2 דקות כדי rehydrate פתיתים.
3
שלב את כל החומרים מי מלח בבלנדר, או בקערה גדולה באמצעות בלנדר טבילה/מקל. מערבבים את פתיתי הפלפל ואת המים השריית.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מניחים את המותניים בשקית ניילון גדולה במיוחד, לשפוך את המלח מעל, לסחוט את כל האוויר עודף מן השק, ולסגור.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
5
מגלגלים את השק באופן שווה כדי לצפות את הבשר. להכניס למקרר לפחות 6 שעות, או עד 1
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
10 לחמניות לבנות
6
מחממים ברביקיו עקיף עם מחבת טפטוף ופריטווד (רצוי תפוח), סיר קרמיקה עם צלחת דפלקטור ופריטווד (רצוי תפוח), או פחם או גריל גז עם קופסה או חבילה של פרוטווד (רצוי תפוח) כדי 121°.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מערבבים את כל חומרי התיבול.
מרכיבים שתצטרך
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
8
מניחים את כל החומרים זיגוג בצנצנת עם מכסה הדוק ולנער לשלב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
9
הסר את המותניים מן המלח לייבש בעדינות עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
10
מפזרים את לשפשף באופן שווה על כל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
11
באמצעות הידיים או מברשת, באופן שווה, אבל קלות, מעיל את המותניים עם שמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
12
הכנס מדחום להסיר למרכז הבשר.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
13
מניחים את ירך בתנור ומבשלים עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 57°, על 1 שעה ו 15 דקות.
14
תן לזיגוג לחיצה מהירה לתאגיד מחדש כל המרכיבים שייתכן שהתיישבו.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
15
מברשת את המותניים עם זיגוג ולחזור אל התנור עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 63°, על 15 דקות. בשלב זה הבשר יהיה מעט ורוד במרכז; לבשל במשך 5 עד 10 דקות נוספות עבור עשוי היטב יותר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
מים כדי לאפשר
16
יוצקים כמחצית זיגוג הנותרים על קרש חיתוך העליון עם ירך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
17
תן מנוחה במשך 10 דקות.
18
חותכים את הבשר לפרוסות 1/4 אינץ'. לדלות את הפרוסות בזיגוג, הוספת נוסף לפי הצורך כדי לצפות את הצדדים החשופים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
מים כדי לאפשר
19
מפזרים פלר דה sel ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
Fleur De Sel
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
20
טיפ: המנה הזאת היא מרצה קהל, אז אני אכפיל אותה ואכין שתיים למסיבה.
21
Reprinted עם רשות ברביקיו רציני: עשן, Char, Baste, &
22
ברש את דרכך לבישול חוצות נהדר על ידי אדם פרי לאנג עם ג ' יי גוד ואיימי ווגלר, 2009 היפריון