קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות43
מגזין

בשר חזיר ממולא מורטדלה עם תפוחי אדמה קלויים ברוזמרין

בשר חזיר ממולא מורטדלה עם תפוחי אדמה קלויים ברוזמרין
בשר חזיר ממולא מורטדלה עם תפוחי אדמה קלויים רוזמרין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 56 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 581 קלוריות. לך לחנות ותביא את מורטדלה, בשר חזיר צלוי, קורנפלור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו בשר חזיר בריח רוזמרין ממולא בשום צלוי, משמשים מיובשים וחמוציות ורוטב מחבת יין פורט, ירך חזיר ממולא חמוציות ורוזמרין, ו ירך חזיר צלוי ברוזמרין (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
למחוץ בגסות פלפלים ו 2 כפיות מלח כשר עם מרגמה ועלי, ולאחר מכן להוסיף שום מחית עד צורות להדביק. מערבבים בחמאה לא מלוחה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
3
אם מותן חזיר כבר קשור, להשליך מחרוזות. שים ירך, צד שומן למטה, על קרש חיתוך מצופה בניילון נצמד. חזיר פרפר לחתוך ספירלה: למצוא התחלה של דש על 1 צד ארוך של ירך (שבו העצם הוסרה). החל בקצה הפנימי של דש, לעשות חתך ארוך לאורך הצד למטה של ירך עם סכין חדה מאוד boning או paring, לעצור 1 אינץ ' מלמטה (זה מתחיל ספירלה). סובב את הסכין במקביל לתחתית ירך ולהתחיל לחתוך את הדרך פנימה (במקביל לתחתית), שמירה על עובי הבשר אפילו ככל האפשר, באמצעות היד השנייה שלך כדי להרים בעדינות למשוך את החלק העליון של הבשר מן הסכין, עד מותן הוא 1 חתיכה שטוחה ארוכה של בשר.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזירירך חזיר
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
מכסים בשר חזיר עם גיליון של ניילון לעטוף פאונד 1/2 אינץ עבה עם מפצח בשר חלק או מערוך.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
5
הסר פלסטיק לעטוף ולהפיץ 1 כף חמאת כמהין על בשר חזיר. למעלה עם חצי מורטדלה, פרוסות מעט חופפות.
מרכיבים שתצטרך
מורטדלהמורטדלה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6
מורחים 1 חמאת כמהין כף על מורטדלה, ולאחר מכן העליון עם הנותרים מורטדלה ומורחים עם הנותרים חמאת כמהין כף. החל בסוף זה היה הפנים של ירך, לגלגל את המותניים בחוזקה ולסדר, צד התפר למטה (צד שומן למעלה), על קרש חיתוך. אם שכבת שומן היא 1/4 אינץ 'עבה, לעשות חתכים לרוחב קרוב מאוד בו (על 1/8 אינץ' זה מזה; לא לחתוך דרך בשר), ואז לקשור עם חוט מטבח במרווחים של 1 אינץ'. לשפשף צלוי בכל רחבי עם חמאת פלפל, כיסוי שכבת שומן היטב.
מרכיבים שתצטרך
מורטדלהמורטדלה
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
קרש חיתוךקרש חיתוך
7
שים חזיר, צד שומן למעלה, על מתלה משומן במחבת צלייה וצלי באמצע התנור 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
בעוד בשר חזיר צלוי, לקלף וחצי תפוחי אדמה. תפוחי אדמה Parboil בסיר 5-6 ליטר של מים מלוחים רותחים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מסננים במסננת 5 דקות, ואז לזרוק עם שמן, רוזמרין, הנותרים 1/2 כפיות מלח כשר, ופלפל בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
הסר חזיר מהתנור ולהפחית את טמפרטורת התנור ל 163°.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מוסיפים תפוחי אדמה למחבת צלייה, הופכים אותם במיצי מחבת למעיל, ואז צולים בשר חזיר עם תפוחי אדמה עד מדחום מוכנס באלכסון 2 אינץ ' לתוך רושמי בשר 68°, 45 עד 55 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
5
להעביר חזיר למגש ולתת לעמוד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
6
הגדל את טמפרטורת התנור ל-450 ° F והסר מתלה ממחבת צלייה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מורחים תפוחי אדמה במחבת וצולים באמצע התנור, ערבוב כל 5 דקות, עד חום זהוב, כ -20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
להעביר לקערה הגשה ולשמור חם.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
דלגי כמה שיותר שומן ממיצי פאן. מחבת צלייה בפישוק רגליים על פני 2 מבערים, ולאחר מכן להוסיף מרק ו מחבת deglaze על ידי רותחים על חום גבוה, ערבוב וגירוד חתיכות חומות, 1 דקה. מערבבים יחד מים קורנפלור, ולאחר מכן מוסיפים לתערובת מרק ומרתיחים, מטאטא, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
הסר מהחום ולהקציף בחמאת כמהין.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
להשליך מחרוזת, ואז לחתוך חזיר ומגישים עם רוטב ותפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1
* בשר חזיר יכול להיות butterflied ו ממולא 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני שתמשיך.* זמין בכמה חנויות מזון מיוחדות וd ' Artagnan (800-327-8246).
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)