בשר חזיר ממולא מורטדלה עם תפוחי אדמה קלויים ברוזמרין
בשר חזיר ממולא מורטדלה עם תפוחי אדמה קלויים רוזמרין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 56 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 581 קלוריות. לך לחנות ותביא את מורטדלה, בשר חזיר צלוי, קורנפלור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו בשר חזיר בריח רוזמרין ממולא בשום צלוי, משמשים מיובשים וחמוציות ורוטב מחבת יין פורט, ירך חזיר ממולא חמוציות ורוזמרין, ו ירך חזיר צלוי ברוזמרין (מתכונים דומים).
הוראות
למחוץ בגסות פלפלים ו 2 כפיות מלח כשר עם מרגמה ועלי, ולאחר מכן להוסיף שום מחית עד צורות להדביק. מערבבים בחמאה לא מלוחה.
אם מותן חזיר כבר קשור, להשליך מחרוזות. שים ירך, צד שומן למטה, על קרש חיתוך מצופה בניילון נצמד. חזיר פרפר לחתוך ספירלה: למצוא התחלה של דש על 1 צד ארוך של ירך (שבו העצם הוסרה). החל בקצה הפנימי של דש, לעשות חתך ארוך לאורך הצד למטה של ירך עם סכין חדה מאוד boning או paring, לעצור 1 אינץ ' מלמטה (זה מתחיל ספירלה). סובב את הסכין במקביל לתחתית ירך ולהתחיל לחתוך את הדרך פנימה (במקביל לתחתית), שמירה על עובי הבשר אפילו ככל האפשר, באמצעות היד השנייה שלך כדי להרים בעדינות למשוך את החלק העליון של הבשר מן הסכין, עד מותן הוא 1 חתיכה שטוחה ארוכה של בשר.
מכסים בשר חזיר עם גיליון של ניילון לעטוף פאונד 1/2 אינץ עבה עם מפצח בשר חלק או מערוך.
הסר פלסטיק לעטוף ולהפיץ 1 כף חמאת כמהין על בשר חזיר. למעלה עם חצי מורטדלה, פרוסות מעט חופפות.
מורחים 1 חמאת כמהין כף על מורטדלה, ולאחר מכן העליון עם הנותרים מורטדלה ומורחים עם הנותרים חמאת כמהין כף. החל בסוף זה היה הפנים של ירך, לגלגל את המותניים בחוזקה ולסדר, צד התפר למטה (צד שומן למעלה), על קרש חיתוך. אם שכבת שומן היא 1/4 אינץ 'עבה, לעשות חתכים לרוחב קרוב מאוד בו (על 1/8 אינץ' זה מזה; לא לחתוך דרך בשר), ואז לקשור עם חוט מטבח במרווחים של 1 אינץ'. לשפשף צלוי בכל רחבי עם חמאת פלפל, כיסוי שכבת שומן היטב.
שים חזיר, צד שומן למעלה, על מתלה משומן במחבת צלייה וצלי באמצע התנור 20 דקות.
בעוד בשר חזיר צלוי, לקלף וחצי תפוחי אדמה. תפוחי אדמה Parboil בסיר 5-6 ליטר של מים מלוחים רותחים 5 דקות.
מסננים במסננת 5 דקות, ואז לזרוק עם שמן, רוזמרין, הנותרים 1/2 כפיות מלח כשר, ופלפל בקערה גדולה.
הסר חזיר מהתנור ולהפחית את טמפרטורת התנור ל 163°.
מוסיפים תפוחי אדמה למחבת צלייה, הופכים אותם במיצי מחבת למעיל, ואז צולים בשר חזיר עם תפוחי אדמה עד מדחום מוכנס באלכסון 2 אינץ ' לתוך רושמי בשר 68°, 45 עד 55 דקות.
להעביר חזיר למגש ולתת לעמוד 25 דקות.
הגדל את טמפרטורת התנור ל-450 ° F והסר מתלה ממחבת צלייה.
מורחים תפוחי אדמה במחבת וצולים באמצע התנור, ערבוב כל 5 דקות, עד חום זהוב, כ -20 דקות יותר.
להעביר לקערה הגשה ולשמור חם.
דלגי כמה שיותר שומן ממיצי פאן. מחבת צלייה בפישוק רגליים על פני 2 מבערים, ולאחר מכן להוסיף מרק ו מחבת deglaze על ידי רותחים על חום גבוה, ערבוב וגירוד חתיכות חומות, 1 דקה. מערבבים יחד מים קורנפלור, ולאחר מכן מוסיפים לתערובת מרק ומרתיחים, מטאטא, 1 דקה.
הסר מהחום ולהקציף בחמאת כמהין.
להשליך מחרוזת, ואז לחתוך חזיר ומגישים עם רוטב ותפוחי אדמה.
* בשר חזיר יכול להיות butterflied ו ממולא 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני שתמשיך.* זמין בכמה חנויות מזון מיוחדות וd ' Artagnan (800-327-8246).