קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות43
מגזין

בשר חזיר ממולא מורטדלה עם תפוחי אדמה קלויים ברוזמרין

בשר חזיר ממולא מורטדלה עם תפוחי אדמה קלויים ברוזמרין
בשר חזיר ממולא מורטדלה עם תפוחי אדמה קלויים רוזמרין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 56 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 581 קלוריות. לך לחנות ותביא את מורטדלה, בשר חזיר צלוי, קורנפלור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו בשר חזיר בריח רוזמרין ממולא בשום צלוי, משמשים מיובשים וחמוציות ורוטב מחבת יין פורט, ירך חזיר ממולא חמוציות ורוזמרין, ו ירך חזיר צלוי ברוזמרין (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 ° F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
למחוץ בגסות פלפלים ו 2 כפיות מלח כשר עם מרגמה ועלי, ולאחר מכן להוסיף שום מחית עד צורות להדביק. מערבבים בחמאה לא מלוחה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
3
אם מותן חזיר כבר קשור, להשליך מחרוזות. שים ירך, צד שומן למטה, על קרש חיתוך מצופה בניילון נצמד. חזיר פרפר לחתוך ספירלה: למצוא התחלה של דש על 1 צד ארוך של ירך (שבו העצם הוסרה). החל בקצה הפנימי של דש, לעשות חתך ארוך לאורך הצד למטה של ירך עם סכין חדה מאוד boning או paring, לעצור 1 אינץ ' מלמטה (זה מתחיל ספירלה). סובב את הסכין במקביל לתחתית ירך ולהתחיל לחתוך את הדרך פנימה (במקביל לתחתית), שמירה על עובי הבשר אפילו ככל האפשר, באמצעות היד השנייה שלך כדי להרים בעדינות למשוך את החלק העליון של הבשר מן הסכין, עד מותן הוא 1 חתיכה שטוחה ארוכה של בשר.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזירירך חזיר
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
4
מכסים בשר חזיר עם גיליון של ניילון לעטוף פאונד 1/2 אינץ עבה עם מפצח בשר חלק או מערוך.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
5
הסר פלסטיק לעטוף ולהפיץ 1 כף חמאת כמהין על בשר חזיר. למעלה עם חצי מורטדלה, פרוסות מעט חופפות.
מרכיבים שתצטרך
מורטדלהמורטדלה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
6
מורחים 1 חמאת כמהין כף על מורטדלה, ולאחר מכן העליון עם הנותרים מורטדלה ומורחים עם הנותרים חמאת כמהין כף. החל בסוף זה היה הפנים של ירך, לגלגל את המותניים בחוזקה ולסדר, צד התפר למטה (צד שומן למעלה), על קרש חיתוך. אם שכבת שומן היא 1/4 אינץ 'עבה, לעשות חתכים לרוחב קרוב מאוד בו (על 1/8 אינץ' זה מזה; לא לחתוך דרך בשר), ואז לקשור עם חוט מטבח במרווחים של 1 אינץ'. לשפשף צלוי בכל רחבי עם חמאת פלפל, כיסוי שכבת שומן היטב.
מרכיבים שתצטרך
מורטדלהמורטדלה
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
קרש חיתוךקרש חיתוך
7
שים חזיר, צד שומן למעלה, על מתלה משומן במחבת צלייה וצלי באמצע התנור 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1
בעוד בשר חזיר צלוי, לקלף וחצי תפוחי אדמה. תפוחי אדמה Parboil בסיר 5-6 ליטר של מים מלוחים רותחים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מסננים במסננת 5 דקות, ואז לזרוק עם שמן, רוזמרין, הנותרים 1/2 כפיות מלח כשר, ופלפל בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
הסר חזיר מהתנור ולהפחית את טמפרטורת התנור ל 163°.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מוסיפים תפוחי אדמה למחבת צלייה, הופכים אותם במיצי מחבת למעיל, ואז צולים בשר חזיר עם תפוחי אדמה עד מדחום מוכנס באלכסון 2 אינץ ' לתוך רושמי בשר 68°, 45 עד 55 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
5
להעביר חזיר למגש ולתת לעמוד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
6
הגדל את טמפרטורת התנור ל-450 ° F והסר מתלה ממחבת צלייה.
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מורחים תפוחי אדמה במחבת וצולים באמצע התנור, ערבוב כל 5 דקות, עד חום זהוב, כ -20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
להעביר לקערה הגשה ולשמור חם.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1
דלגי כמה שיותר שומן ממיצי פאן. מחבת צלייה בפישוק רגליים על פני 2 מבערים, ולאחר מכן להוסיף מרק ו מחבת deglaze על ידי רותחים על חום גבוה, ערבוב וגירוד חתיכות חומות, 1 דקה. מערבבים יחד מים קורנפלור, ולאחר מכן מוסיפים לתערובת מרק ומרתיחים, מטאטא, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
2
הסר מהחום ולהקציף בחמאת כמהין.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
להשליך מחרוזת, ואז לחתוך חזיר ומגישים עם רוטב ותפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
1
* בשר חזיר יכול להיות butterflied ו ממולא 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני שתמשיך.* זמין בכמה חנויות מזון מיוחדות וd ' Artagnan (800-327-8246).
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה