בשר חזיר ממולא מורטדלה עם תפוחי אדמה קלויים ברוזמרין
בשר חזיר ממולא מורטדלה עם תפוחי אדמה קלויים רוזמרין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 56 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 581 קלוריות. לך לחנות ותביא את מורטדלה, בשר חזיר צלוי, קורנפלור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו בשר חזיר בריח רוזמרין ממולא בשום צלוי, משמשים מיובשים וחמוציות ורוטב מחבת יין פורט, ירך חזיר ממולא חמוציות ורוזמרין, ו ירך חזיר צלוי ברוזמרין (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 450 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
למחוץ בגסות פלפלים ו 2 כפיות מלח כשר עם מרגמה ועלי, ולאחר מכן להוסיף שום מחית עד צורות להדביק. מערבבים בחמאה לא מלוחה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלח
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
3
אם מותן חזיר כבר קשור, להשליך מחרוזות. שים ירך, צד שומן למטה, על קרש חיתוך מצופה בניילון נצמד. חזיר פרפר לחתוך ספירלה: למצוא התחלה של דש על 1 צד ארוך של ירך (שבו העצם הוסרה). החל בקצה הפנימי של דש, לעשות חתך ארוך לאורך הצד למטה של ירך עם סכין חדה מאוד boning או paring, לעצור 1 אינץ ' מלמטה (זה מתחיל ספירלה). סובב את הסכין במקביל לתחתית ירך ולהתחיל לחתוך את הדרך פנימה (במקביל לתחתית), שמירה על עובי הבשר אפילו ככל האפשר, באמצעות היד השנייה שלך כדי להרים בעדינות למשוך את החלק העליון של הבשר מן הסכין, עד מותן הוא 1 חתיכה שטוחה ארוכה של בשר.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזיר
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
5
הסר פלסטיק לעטוף ולהפיץ 1 כף חמאת כמהין על בשר חזיר. למעלה עם חצי מורטדלה, פרוסות מעט חופפות.
מרכיבים שתצטרך
מורטדלה
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
6
מורחים 1 חמאת כמהין כף על מורטדלה, ולאחר מכן העליון עם הנותרים מורטדלה ומורחים עם הנותרים חמאת כמהין כף. החל בסוף זה היה הפנים של ירך, לגלגל את המותניים בחוזקה ולסדר, צד התפר למטה (צד שומן למעלה), על קרש חיתוך. אם שכבת שומן היא 1/4 אינץ 'עבה, לעשות חתכים לרוחב קרוב מאוד בו (על 1/8 אינץ' זה מזה; לא לחתוך דרך בשר), ואז לקשור עם חוט מטבח במרווחים של 1 אינץ'. לשפשף צלוי בכל רחבי עם חמאת פלפל, כיסוי שכבת שומן היטב.
מרכיבים שתצטרך
מורטדלה
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
שים חזיר, צד שומן למעלה, על מתלה משומן במחבת צלייה וצלי באמצע התנור 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
בעוד בשר חזיר צלוי, לקלף וחצי תפוחי אדמה. תפוחי אדמה Parboil בסיר 5-6 ליטר של מים מלוחים רותחים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מסננים במסננת 5 דקות, ואז לזרוק עם שמן, רוזמרין, הנותרים 1/2 כפיות מלח כשר, ופלפל בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
הסר חזיר מהתנור ולהפחית את טמפרטורת התנור ל 163°.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מוסיפים תפוחי אדמה למחבת צלייה, הופכים אותם במיצי מחבת למעיל, ואז צולים בשר חזיר עם תפוחי אדמה עד מדחום מוכנס באלכסון 2 אינץ ' לתוך רושמי בשר 68°, 45 עד 55 דקות.
הגדל את טמפרטורת התנור ל-450 ° F והסר מתלה ממחבת צלייה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מורחים תפוחי אדמה במחבת וצולים באמצע התנור, ערבוב כל 5 דקות, עד חום זהוב, כ -20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
8
להעביר לקערה הגשה ולשמור חם.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
דלגי כמה שיותר שומן ממיצי פאן. מחבת צלייה בפישוק רגליים על פני 2 מבערים, ולאחר מכן להוסיף מרק ו מחבת deglaze על ידי רותחים על חום גבוה, ערבוב וגירוד חתיכות חומות, 1 דקה. מערבבים יחד מים קורנפלור, ולאחר מכן מוסיפים לתערובת מרק ומרתיחים, מטאטא, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
2
הסר מהחום ולהקציף בחמאת כמהין.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
להשליך מחרוזת, ואז לחתוך חזיר ומגישים עם רוטב ותפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1
* בשר חזיר יכול להיות butterflied ו ממולא 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני שתמשיך.* זמין בכמה חנויות מזון מיוחדות וd ' Artagnan (800-327-8246).