קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות24
מגזין

בשר חזיר ממולא פרושוטו עם רוטב פטריות

בשר חזיר ממולא פרושוטו עם רוטב פטריות
בשר חזיר ממולא פרושוטו עם רוטב פטריות הוא חלב חינם מנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 327 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן זית, פירורי לחם עשויים מלחם, רוזמרין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בשר חזיר ממולא עם רוטב פטריות שיטאקי, פטריות ממולאות ממולא חזיר פילה, ו פילה חזיר ממולא בתרד, פלפל קלוי, פטריות ופרמזן (מתכונים דומים).

הוראות

1
סדר tenderloins זה לצד זה על משטח עבודה עם קצה עבה של אחד ליד קצה דק של אחר. מעט חפיפה פרושוטו רצועות לרוחב לאורך חזיר (פרושוטו ייתלה מעל חזיר משני הצדדים).
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
2
מערבבים פירורי לחם, 1 כפית רוזמרין, ו 1 כפית טימין בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
הוסף 1 כף שמן; לזרוק כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
4
מפזרים תערובת פירור על גבי פרושוטו על 1 פילה חזיר. מקפלים prosciutto מעל לכסות מלית ולגלגל פילה שנייה מעל פרושוטו ומילוי על הראשון. באמצעות מחרוזת מטבח, לקשור tenderloins ומילוי יחד ב 4 או 5 מקומות לעשות צלי בצורת גליל.
מרכיבים שתצטרך
בשר חזיר פילהבשר חזיר פילה
פרושוטופרושוטו
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
5
מערבבים מלח, פלפל, 1 כפית רוזמרין, ו 1 כפית קורנית בקערה קטנה. לשפשף תערובת עשבי תיבול מעל מחוץ לצלי.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
בואו לעמוד 30 דקות.
7
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
חום שנותר 1 כף שמן במחבת כבדה גדולה ovenproof מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים צלי ו sauté עד חום, פונה עם מלקחיים, על 7 דקות.
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
10
מניחים מחבת עם צלי בתנור. חזיר צלוי עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של החזיר רושם 63°, כ 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
להעביר צלי לצלחת; אוהל רופף עם לסכל כדי לשמור על חום (הטמפרטורה תעלה 5 עד 10 מעלות כמו דוכני חזיר).
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
12
מניחים אותו מחבת מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
מוסיפים פטריות ושום; sauté עד פטריות להתחיל חום, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שום גויה®שום גויה®
14
מוסיפים יין ומרק. מרתיחים עד רוטב מתעבה מספיק כדי מעיל כפית, גירוד חתיכות משחי, על 12 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
15
חותכים לרוחב צלוי לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'; מגישים עם רוטב פטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק

יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה

מלבק, פינו נואר וסנג ' ובזה הם הבחירה הראשונה שלי לטנדרלוין חזיר. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. Yacochuya סן פדרו דה Yacochuya Malbec עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
Yacochuya סן פדרו דה Yacochuya Malbec
Yacochuya סן פדרו דה Yacochuya Malbec
אף מזמין של עשן, זפת, שוש, סויה, דובדבן שחור, דומדמניות שחורות. זה מוביל ליין בעל גוף מלא עם שכבות של פירות עסיסיים, עומק וריכוז מעולים וגימור ארוך וטהור. תערובת: 85% מלבק ו-15% קברנה סוביניון