בשר חזיר ממולא צלוי ברוטב פורט
זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו עלי קורנית, בצל, מרווה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היציאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מאפה יציאה כקינוח. נסו בשר חזיר ממולא צלוי ברוטב פורט, בשר חזיר בריח רוזמרין ממולא בשום צלוי, משמשים מיובשים וחמוציות ורוטב מחבת יין פורט, ו ירך חזיר עם תאנים ורוטב פורט (מתכונים דומים).
הוראות מערבבים את הנמל ודובדבנים בסיר קטן מעל חום בינוני; מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים 4 דקות.
הסר מהחום; תן לעמוד 10 דקות.
דובדבנים מסננים במסננת מעל קערה, הזמנת דובדבנים ונמל.
מחממים מחבת בינונית על חום בינוני.
הוסף 1 כף שמן למחבת; מערבולת מעיל.
מוסיפים שומר ובצל; מבשלים 10 דקות או עד שהירקות כמעט רכים, מערבבים מדי פעם.
להוסיף שום; לבשל 1 דקה, ערבוב לעתים קרובות.
מערבבים תערובת שומר, דובדבנים ופירורי לחם בקערה גדולה. ממיסים 1 כף חמאה.
טפטוף חמאה מומסת 1/4 כוס תערובת על לחם, ולזרוק. מערבבים 2 כפיות מרווה קצוצה, טימין קצוץ, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל.
חותכים אופקית דרך מרכז חזיר, חיתוך, אבל לא דרך, בצד השני באמצעות סכין חדה; פתוח שטוח, כפי שהיית ספר.
מניחים חזיר בין 2 יריעות של פלסטיק לעטוף; פאונד לעובי אפילו 1/2 אינץ ' באמצעות פטיש בשר או מחבת קטנה, כבדה.
מברשת 1 1/2 כפיות שמן בתוך חזיר; מפזרים 1/4 כפית מלח 1/4 כפית פלפל.
מורחים תערובת לחם באופן שווה על חזיר, משאיר גבול 1/2 אינץ ' סביב קצוות חיצוניים.
מגלגלים חזיר, אופנת ג ' לי רול, החל בצד קצר. מאובטח במרווחים של 2 אינץ ' עם חוט.
מברשת מחוץ חזיר עם הנותרים 1 1/2 כפיות שמן; מפזרים את כל הצדדים של חזיר באופן שווה עם 3/4 כפית מלח 1/2 כפית פלפל.
מחממים מחבת גדולה מעל חום גבוה.
מוסיפים חזיר למחבת; מבשלים 8 דקות, הופכים לחומים מכל הצדדים.
מניחים חזיר על מתלה קלייה מצופה ספריי בישול; מתלה מקום במחבת צלייה.
יוצקים הנותרים 2 1/4 כוסות מלאי בתחתית מחבת צלייה. חזיר צלוי ב 400 במשך 45 דקות או עד מדחום מוכנס במרכז רשם חזיר 13
הסר חזיר מן המחבת; תן לעמוד 15 דקות.
חותכים לרוחב ל 12 פרוסות.
מניחים מחבת צלייה על חום בינוני-גבוה; מוסיפים יציאה שמורה, גבעולי טימין, עלי מרווה, ושאלות; מביאים לרתיחה. מבשלים עד נוזל מצטמצם 1 כוס (כ 10 דקות).
מערבבים קמח 2 כפות מים בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת הנמל, מערבבים עם מקצף; מבשלים 5 דקות או עד שהתערובת מתחילה להתעבות.
מוסיפים 1 כף הנותרים חמאה, ערבוב עד חמאה נמס. רוטב זן; להשליך מוצקים. מערבבים הנותרים 1 כפית מרווה קצוצה, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים מנות :
1 חתיכות טופי הית' בר פלפל שחור טחון טרי, מחולק 1 קילוגרם ירך חזיר ללא עצמות, גזוז 237 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר פירורי לחם שאור, קלוי 2 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' חמאה, מחולקת 2 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' שמן קנולה, מחולק 591 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר ללא מלח-הוסיף ציר עוף (כגון סוונסון), מחולק 118 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר דובדבנים יבשים, קצוץ גס 177 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר נורה שומר קצוץ דק 1 2 כפיות אבקת שום קמח לכל מטרה 1 2 כפיות אבקת שום מרווה טרי קצוץ, מחולק 2 עלי מרווה טריים 2 חתיכות טופי הית' בר טימין טרי קצוץ 2 larges שיני שום, טחון 2 חתיכות טופי הית' בר מלח כשר, מחולק 118 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר בצל קצוץ דק 237 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר פורט tawny 1 שאלות, קלופים ורבעים 2 עלי קורנית 2 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' טיפים עגולים לפינה #4