עוגת נקטרינה מתובלת
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לך סוכר, חמאה, קמח עצמי עולה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת נקטרינה מתובלת, זוטות שוקולד לבן מתובל-נקטרינה, ו עוף בגריל מתובל מקסיקני עם סלסה נקטרינה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. חמאה בנדיבות 9 אינץ ' קוטר המחבת springform. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות 1/2 כוס חמאה בקערה גדולה עד רכות.
מוסיפים 3/4 כוס סוכר ומכים עד מעורבב. מקציפים ביצים 1 בכל פעם, ואז מיץ לימון וקליפת לימון. לנצח בקמח עד חלקה.
מורחים את הבלילה באופן שווה במחבת מוכנה.
סדר פרוסות נקטרינה מספיק על גבי הבלילה במעגלים קונצנטריים כדי לכסות לחלוטין; לחץ קלות לדבוק.
מערבבים קינמון הנותרים 3 כפות סוכר בקערה קטנה.
אופים עד העוגה הוא חום זהוב ובוחן מוכנס למרכז יוצא נקי, על 1 שעה (50 דקות עבור שזיפים או פלוט).
חותכים סביב עוגה כדי לשחרר; להסיר צדדים מחבת.
מגישים עוגה חמה מעט או בטמפרטורת החדר.