בשר חזיר ממולא קוצצים עם Chard שוויצרי, בייקון, מרווה ורוטב קיאנטי
מתכון זה מספק 4 מנות. עם 298 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם שמן צמחי, עלי מרווה נוספים, טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכונים דומים: מתכון חזיר ממולא חזיר שוויצרי, Cherry & Chard Swiss ממולא בשר חזיר Tenderloin עם מרווה דובדבן, ו בשר חזיר צלוי Tenderloin ממולא W / Chard שוויצרי ואננס.
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה המוגדרת בחום בינוני-גבוה.
מוסיפים את שיני השום המנופצות לשמן החם ומערבלים אותן סביב המחבת. לאחר רגע, להסיר את שיני השום ולהשליך.
מוסיף את chard השוויצרי, וקצת מלח ופלפל. לבשל ערבוב והשלכת ברציפות עד שהוא בקושי נבול, על 4 דקות.
שים את המטלית במסננת לניקוז. כאשר מעט מגניב להשתמש במגבת נייר כדי ללחוץ על לחות רבה ככל האפשר. קוצצים את chard ולהוסיף אותו לקערת ערבוב.באמצעות אותו מחבת, לנגב את החלק התחתון ואת הצדדים עם מגבת נייר ולהגדיר אותו על חום בינוני. לאחר מחומם המחבת
מוסיף את רצועות בייקון לחתוך למחבת, ערבוב מדי פעם. ברגע שהוא מתחיל חום, אבל הוא עדיין לא פריך להסיר אותו צלחת מרופדת מגבת נייר כדי לנקז. הזמנת השומן בייקון במחבת עדיין להגדיר על חום בינוני.
מוסיפים את קוביות הלחם והצנוברים למחבת ומבשלים נותנים למחבת את כל תשומת הלב שלך עד שהכל קלוי וזהוב חום. לאחר מכן מוסיפים את הלחם, צנוברים ומקוררים, בייקון מבושל לאותה קערה כמו chard שוויצרי.
מוסיפים את עגבניות מיובשות שמש חתוכות לקוביות, chifponade מרווה, קמצוץ של פלפל (מלח הוא כנראה לא הכרחי, אבל לבדוק). תניח את המילוי בצד.רוטב קיאנטי
מוסיף את היין האדום, עלה מרווה שלם, ענף אחד של טימין, ופטרוזיליה קצוצה לסיר קטן. מביאים את התערובת לרתיחה ואז מנמיכים את החום ומבשלים עד מופחת עקביות syrupy. מסננים את עשבי התיבול ומניחים את הרוטב בצד.תפוחי אדמה
שים את תפוחי האדמה האדומים, חצאים שאלוט, את sprig הנותרים של טימין, את sprig של רוזמרין כמות טובה של מלח לסיר גדול.
הוסף מספיק מים קרים כדי לכסות את החומרים על ידי 2 אינץ'. מביאים את הסיר לרתיחה ומבשלים כ -10 דקות. תפוחי האדמה צריכים להיות מבושלים דרך, אבל עדיין די מוצק.
מסננים את תפוחי האדמה ואז לטבול אותם במים קרים. מניחים בצד במים הקרירים בזמן שאתה מכין את החזיר.חזיר
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. עבודה עם צלע חזיר אחד בכל פעם, להניח אחד על הצד של it’מולך ולהכניס את קצה הסכין שלך למרכז חיתוך כיס לקצוץ. מוודא להשאיר 3 צדדים שלמים. מתבלים את הקרביים במלח ופלפל וממלאים את החלל שלה בכ - ¼ של מלית סלק. לחץ על הבשר סגור סביב התערובת, לחיצה שווה להפיץ את המילוי.
להניח את קוצצים שטוח שוב העליון עם ארבעה או 5 עלים מרווה שלם. לעטוף את החזיר עם 2 רצועות של בייקון גלם, מכסה את עלי מרווה ומתפתל את הבייקון סביב קוצצים מעט חופפים. ודא שאתה מצרף את המילוי לחלוטין. השתמש קיסמים כדי לאבטח את הקצוות של פרוסות בייקון. המשך עד שתי הצלעות ממולאות ועטופות.מצא מחבת עם צדדים רדודים (כגון מחבת ברזל יצוק) כי הוא ovenproof וגדול מספיק כדי להחזיק את שני הצלעות ואת כל תפוחי האדמה. השתמש במחבת זו כדי לחמם את שמן הירקות על מבער מוגדר בינוני.
להניח את הצלעות במחבת בשכבה אחת; לבשל 6-8 דקות, הפיכת לפי הצורך כדי להבטיח אפילו בראונינג של הבייקון.
הוסף את תפוחי האדמה למחבת המקיפה את הצלעות. זה בסדר אם תפוחי האדמה מכסים את הצלעות במידה מסוימת. הזז את המחבת לתנור שחומם מראש ובשל עוד 5-7 דקות, עד חזיר הגיע לטמפרטורה פנים של 140 מעלות F עבור בינוני נדיר. להעביר את הצלעות ללוח חיתוך ולתת להם לנוח על 8 דקות. בינתיים לשים את תפוחי האדמה על מגש חם.לאחר חזיר נח, לחתוך כל קוצצים באלכסון, על פני התבואה לפרוסות ½ אינץ עבה. מעל תפוחי האדמה עם חזיר פרוס טפטוף על ½ של רוטב קיאנטי על הצלעות ולזרוק את המרווה קצוצה על פני המגש.
מגישים חמים עם הרוטב שנותר עבר ליד השולחן.