קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות50
מגזין

בשר חזיר ממולא קוצצים עם Chard שוויצרי, בייקון, מרווה ורוטב קיאנטי

בשר חזיר ממולא קוצצים עם Chard שוויצרי, בייקון, מרווה ורוטב קיאנטי
מתכון זה מספק 4 מנות. עם 298 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם שמן צמחי, עלי מרווה נוספים, טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכונים דומים: מתכון חזיר ממולא חזיר שוויצרי, Cherry & Chard Swiss ממולא בשר חזיר Tenderloin עם מרווה דובדבן, ו בשר חזיר צלוי Tenderloin ממולא W / Chard שוויצרי ואננס.

הוראות

1
המילוי
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
2
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה המוגדרת בחום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
מוסיפים את שיני השום המנופצות לשמן החם ומערבלים אותן סביב המחבת. לאחר רגע, להסיר את שיני השום ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
מוסיף את chard השוויצרי, וקצת מלח ופלפל. לבשל ערבוב והשלכת ברציפות עד שהוא בקושי נבול, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
Chard שוויצריChard שוויצרי
5
שים את המטלית במסננת לניקוז. כאשר מעט מגניב להשתמש במגבת נייר כדי ללחוץ על לחות רבה ככל האפשר. קוצצים את chard ולהוסיף אותו לקערת ערבוב.באמצעות אותו מחבת, לנגב את החלק התחתון ואת הצדדים עם מגבת נייר ולהגדיר אותו על חום בינוני. לאחר מחומם המחבת
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
מוסיף את רצועות בייקון לחתוך למחבת, ערבוב מדי פעם. ברגע שהוא מתחיל חום, אבל הוא עדיין לא פריך להסיר אותו צלחת מרופדת מגבת נייר כדי לנקז. הזמנת השומן בייקון במחבת עדיין להגדיר על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
מוסיפים את קוביות הלחם והצנוברים למחבת ומבשלים נותנים למחבת את כל תשומת הלב שלך עד שהכל קלוי וזהוב חום. לאחר מכן מוסיפים את הלחם, צנוברים ומקוררים, בייקון מבושל לאותה קערה כמו chard שוויצרי.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מבושלבייקון מבושל
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
Chard שוויצריChard שוויצרי
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מוסיפים את עגבניות מיובשות שמש חתוכות לקוביות, chifponade מרווה, קמצוץ של פלפל (מלח הוא כנראה לא הכרחי, אבל לבדוק). תניח את המילוי בצד.רוטב קיאנטי
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
קיאנטיnameקיאנטיname
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
מוסיף את היין האדום, עלה מרווה שלם, ענף אחד של טימין, ופטרוזיליה קצוצה לסיר קטן. מביאים את התערובת לרתיחה ואז מנמיכים את החום ומבשלים עד מופחת עקביות syrupy. מסננים את עשבי התיבול ומניחים את הרוטב בצד.תפוחי אדמה
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
10
שים את תפוחי האדמה האדומים, חצאים שאלוט, את sprig הנותרים של טימין, את sprig של רוזמרין כמות טובה של מלח לסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה אדוםתפוח אדמה אדום
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
11
הוסף מספיק מים קרים כדי לכסות את החומרים על ידי 2 אינץ'. מביאים את הסיר לרתיחה ומבשלים כ -10 דקות. תפוחי האדמה צריכים להיות מבושלים דרך, אבל עדיין די מוצק.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
12
מסננים את תפוחי האדמה ואז לטבול אותם במים קרים. מניחים בצד במים הקרירים בזמן שאתה מכין את החזיר.חזיר
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
13
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. עבודה עם צלע חזיר אחד בכל פעם, להניח אחד על הצד של it’מולך ולהכניס את קצה הסכין שלך למרכז חיתוך כיס לקצוץ. מוודא להשאיר 3 צדדים שלמים. מתבלים את הקרביים במלח ופלפל וממלאים את החלל שלה בכ - ¼ של מלית סלק. לחץ על הבשר סגור סביב התערובת, לחיצה שווה להפיץ את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
Chard שוויצריChard שוויצרי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
14
להניח את קוצצים שטוח שוב העליון עם ארבעה או 5 עלים מרווה שלם. לעטוף את החזיר עם 2 רצועות של בייקון גלם, מכסה את עלי מרווה ומתפתל את הבייקון סביב קוצצים מעט חופפים. ודא שאתה מצרף את המילוי לחלוטין. השתמש קיסמים כדי לאבטח את הקצוות של פרוסות בייקון. המשך עד שתי הצלעות ממולאות ועטופות.מצא מחבת עם צדדים רדודים (כגון מחבת ברזל יצוק) כי הוא ovenproof וגדול מספיק כדי להחזיק את שני הצלעות ואת כל תפוחי האדמה. השתמש במחבת זו כדי לחמם את שמן הירקות על מבער מוגדר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
15
להניח את הצלעות במחבת בשכבה אחת; לבשל 6-8 דקות, הפיכת לפי הצורך כדי להבטיח אפילו בראונינג של הבייקון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
16
הוסף את תפוחי האדמה למחבת המקיפה את הצלעות. זה בסדר אם תפוחי האדמה מכסים את הצלעות במידה מסוימת. הזז את המחבת לתנור שחומם מראש ובשל עוד 5-7 דקות, עד חזיר הגיע לטמפרטורה פנים של 140 מעלות F עבור בינוני נדיר. להעביר את הצלעות ללוח חיתוך ולתת להם לנוח על 8 דקות. בינתיים לשים את תפוחי האדמה על מגש חם.לאחר חזיר נח, לחתוך כל קוצצים באלכסון, על פני התבואה לפרוסות ½ אינץ עבה. מעל תפוחי האדמה עם חזיר פרוס טפטוף על ½ של רוטב קיאנטי על הצלעות ולזרוק את המרווה קצוצה על פני המגש.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
קיאנטיnameקיאנטיname
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
17
מגישים חמים עם הרוטב שנותר עבר ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק