קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות50
מגזין

בשר חזיר ממולא קוצצים עם Chard שוויצרי, בייקון, מרווה ורוטב קיאנטי

בשר חזיר ממולא קוצצים עם Chard שוויצרי, בייקון, מרווה ורוטב קיאנטי
מתכון זה מספק 4 מנות. עם 298 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם שמן צמחי, עלי מרווה נוספים, טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכונים דומים: מתכון חזיר ממולא חזיר שוויצרי, Cherry & Chard Swiss ממולא בשר חזיר Tenderloin עם מרווה דובדבן, ו בשר חזיר צלוי Tenderloin ממולא W / Chard שוויצרי ואננס.

הוראות

1
המילוי
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
2
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה המוגדרת בחום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את שיני השום המנופצות לשמן החם ומערבלים אותן סביב המחבת. לאחר רגע, להסיר את שיני השום ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיף את chard השוויצרי, וקצת מלח ופלפל. לבשל ערבוב והשלכת ברציפות עד שהוא בקושי נבול, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
Chard שוויצריChard שוויצרי
5
שים את המטלית במסננת לניקוז. כאשר מעט מגניב להשתמש במגבת נייר כדי ללחוץ על לחות רבה ככל האפשר. קוצצים את chard ולהוסיף אותו לקערת ערבוב.באמצעות אותו מחבת, לנגב את החלק התחתון ואת הצדדים עם מגבת נייר ולהגדיר אותו על חום בינוני. לאחר מחומם המחבת
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיף את רצועות בייקון לחתוך למחבת, ערבוב מדי פעם. ברגע שהוא מתחיל חום, אבל הוא עדיין לא פריך להסיר אותו צלחת מרופדת מגבת נייר כדי לנקז. הזמנת השומן בייקון במחבת עדיין להגדיר על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את קוביות הלחם והצנוברים למחבת ומבשלים נותנים למחבת את כל תשומת הלב שלך עד שהכל קלוי וזהוב חום. לאחר מכן מוסיפים את הלחם, צנוברים ומקוררים, בייקון מבושל לאותה קערה כמו chard שוויצרי.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מבושלבייקון מבושל
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
Chard שוויצריChard שוויצרי
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מוסיפים את עגבניות מיובשות שמש חתוכות לקוביות, chifponade מרווה, קמצוץ של פלפל (מלח הוא כנראה לא הכרחי, אבל לבדוק). תניח את המילוי בצד.רוטב קיאנטי
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
קיאנטיnameקיאנטיname
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
9
מוסיף את היין האדום, עלה מרווה שלם, ענף אחד של טימין, ופטרוזיליה קצוצה לסיר קטן. מביאים את התערובת לרתיחה ואז מנמיכים את החום ומבשלים עד מופחת עקביות syrupy. מסננים את עשבי התיבול ומניחים את הרוטב בצד.תפוחי אדמה
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
10
שים את תפוחי האדמה האדומים, חצאים שאלוט, את sprig הנותרים של טימין, את sprig של רוזמרין כמות טובה של מלח לסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה אדוםתפוח אדמה אדום
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
11
הוסף מספיק מים קרים כדי לכסות את החומרים על ידי 2 אינץ'. מביאים את הסיר לרתיחה ומבשלים כ -10 דקות. תפוחי האדמה צריכים להיות מבושלים דרך, אבל עדיין די מוצק.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
12
מסננים את תפוחי האדמה ואז לטבול אותם במים קרים. מניחים בצד במים הקרירים בזמן שאתה מכין את החזיר.חזיר
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
13
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. עבודה עם צלע חזיר אחד בכל פעם, להניח אחד על הצד של it’מולך ולהכניס את קצה הסכין שלך למרכז חיתוך כיס לקצוץ. מוודא להשאיר 3 צדדים שלמים. מתבלים את הקרביים במלח ופלפל וממלאים את החלל שלה בכ - ¼ של מלית סלק. לחץ על הבשר סגור סביב התערובת, לחיצה שווה להפיץ את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
צלעות חזירצלעות חזיר
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
Chard שוויצריChard שוויצרי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
14
להניח את קוצצים שטוח שוב העליון עם ארבעה או 5 עלים מרווה שלם. לעטוף את החזיר עם 2 רצועות של בייקון גלם, מכסה את עלי מרווה ומתפתל את הבייקון סביב קוצצים מעט חופפים. ודא שאתה מצרף את המילוי לחלוטין. השתמש קיסמים כדי לאבטח את הקצוות של פרוסות בייקון. המשך עד שתי הצלעות ממולאות ועטופות.מצא מחבת עם צדדים רדודים (כגון מחבת ברזל יצוק) כי הוא ovenproof וגדול מספיק כדי להחזיק את שני הצלעות ואת כל תפוחי האדמה. השתמש במחבת זו כדי לחמם את שמן הירקות על מבער מוגדר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
15
להניח את הצלעות במחבת בשכבה אחת; לבשל 6-8 דקות, הפיכת לפי הצורך כדי להבטיח אפילו בראונינג של הבייקון.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
16
הוסף את תפוחי האדמה למחבת המקיפה את הצלעות. זה בסדר אם תפוחי האדמה מכסים את הצלעות במידה מסוימת. הזז את המחבת לתנור שחומם מראש ובשל עוד 5-7 דקות, עד חזיר הגיע לטמפרטורה פנים של 140 מעלות F עבור בינוני נדיר. להעביר את הצלעות ללוח חיתוך ולתת להם לנוח על 8 דקות. בינתיים לשים את תפוחי האדמה על מגש חם.לאחר חזיר נח, לחתוך כל קוצצים באלכסון, על פני התבואה לפרוסות ½ אינץ עבה. מעל תפוחי האדמה עם חזיר פרוס טפטוף על ½ של רוטב קיאנטי על הצלעות ולזרוק את המרווה קצוצה על פני המגש.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
קיאנטיnameקיאנטיname
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
17
מגישים חמים עם הרוטב שנותר עבר ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו