בשר חזיר ממולא של גאמי בראון ' The Great Meat Cookbook
בשר חזיר ממולא של גאמי בראון מ ' ספר בישול הבשר הגדול עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 165 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-64 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו פלפל, מיונז, מלפפונים חמוצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, ו דל פחמימות, דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו קציץ בשר עם זיגוג סוכר וקטשופ {ספר הבישול של החודש }, בשר חזיר וגבינה תבשיל חום, ו ביצים ממולאות גדולות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת קטנה על חום בינוני.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד רך, על 3 דקות.
שים את החזיר לתוך מעבד מזון ודופק עד קצוץ גס.
מוסיפים את הסלרי, פטרוזיליה, חזרת, חרדל, מיונז, חמוצים (אם משתמשים), ופלפל לפי הטעם ומערבבים לשלב. טעם לתבלינים.
מוסיפים עוד חזרת, חרדל ו / או פלפל לפי הטעם ומוסיפים עוד מיונז אם התערובת נראית יבשה מדי.
לארוז את בשר חזיר מתובל לתוך חרס אטרקטיבי או קערת הגשה ומגישים בטמפרטורת החדר. (או לכסות ולקרר עד 1 שבוע.
בואו לשבת בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות לפני ההגשה.)