בשר חזיר פילה עם כרוב וסלט תפוחים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1160 קלוריות, 189 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. לכו לחנות ותרימו פלפל, עלי כוסברה, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: בשר חזיר פילה עם סלט תפוח ג'יקמה, צלעות חזיר בפירורי לחם עם תפוח חם-כרוב סלט כרוב, ו כריכי בשר חזיר עם סלט הכוסברה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
שמן חום במחבת ovenproof גדול מעל חום בינוני גבוה. בשר חזיר העונה עם 1/2 כפית כל מלח ופלפל; לבשל, מפנה מדי פעם, במשך 68 דקות או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
חזיר
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מעבירים מחבת לתנור, וצולים ב 400 במשך 12-14 דקות או עד חזיר מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
חזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
תנור
4
תן לנוח לפחות 5 דקות לפני חיתוך.
5
בינתיים, לשלב את החומץ, הדבש, ואת המלח והפלפל הנותרים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
חומץ
דבש
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
מוסיפים את הכרוב והתפוחים; לזרוק.
מרכיבים שתצטרך
כרוב
תפוח
7
תן לסלט לשבת במשך 5 דקות, משליך מדי פעם. מקפלים בכוסברה, ומגישים עם החזיר.
מלבק, פינו נואר וסנג ' ובזה הם הבחירה הראשונה שלי לטנדרלוין חזיר. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. אתה יכול לנסות Vina Cobos Bramare Uco עמק Malbec. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.