בשר חזיר פריך Tenderloin עם טבעות תפוחים מטוגנים
בשר חזיר פריך Tenderloin עם טבעות תפוח מטוגנות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 599 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פירורי לחם, תפוח סבתא סמית, שמן בוטנים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו טבעות בצל פריכות מטוגנות, טבעות בצל "מטוגנות" פריכות, ו טבעות בצל פריכות מטוגנות (מתכונים דומים).
הוראות
שים את הקמח, ביצים מוכות ופנקו בשלוש מנות רדודות נפרדות.
מערבבים קמצוץ של מלח ופלפל לתוך כל מנה. לתבל את החזיר בנדיבות עם מלח ופלפל. לדלות כל חתיכת חזיר בקמח, מתנער כל עודף. טובלים את החזיר בביצה, נותנים לכל עודף לטפטף בחזרה לתוך המנה, ואז מגלגלים אותו panko מעיל. מניחים את החזיר על תבנית אפייה. חזור על מעיל טבעות התפוח.
במחבת גדולה, לחמם 1 כוס שמן בוטנים עד קמצוץ של panko ירד בועות במהירות.
להוסיף 2 חתיכות של חזיר ומטגנים, הופך פעם אחת, עד חום זהוב בכל רחבי, על 7 דקות.
להעביר מגבות נייר לניקוז. חזור עם הנותרים 2 חתיכות של חזיר.
מעבירים את החזיר למדף להגדיר על תבנית אפייה ולשמור חם בתנור.
הוסף את 1/3 כוס השמן הנותרים למחבת. כאשר השמן חם, מוסיפים את פרוסות התפוח ומטגנים אותם עד חום זהוב, כ 2 דקות לכל צד.
מניחים את חזיר פריך וטבעות תפוחים על מגש, מקשטים עם פלחי לימון ומגישים.