קושימומחה
מוכן ב1 ש, 6 דק.
מנות8
ציון בריאות94
מגזין

בשר חזיר צלוי

בשר חזיר צלוי
צלי חזיר אפוי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מנה זו מכילה כ 52 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 398 קלוריות. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 8 . גשו לסופר וקנו מלח כשר, בשר חזיר צלוי, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 6 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 85%. מתכונים דומים: בשר חזיר צלוי, בשר חזיר צלוי, ו בשר חזיר צלוי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מפזרים חזיר עם מלח ופלפל. לקשור חזיר עם חוט מטבח, אבטחת במרווחים 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
3
לבשל חזיר, צד שומן למטה, ב 3 כפות. שמן חם במחבת נירוסטה מעל חום בינוני גבוה 3 עד 5 דקות בכל צד או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מקום, צד שמן למעלה, על מתלה תיל במחבת קלייה מצופה רדיד אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
5
הסר מיתר מטבח; לעשות 5 (1/2 אינץ ' עמוק) חתכים חזיר.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
6
מערבבים יחד מרווה, הבא 3 מרכיבים, הנותרים 2 כפות. שמן. מערבבים עשבי תיבול לתוך חריצים בבשר חזיר.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
דַק-דַק-
7
אופים ב 425 במשך 30 עד 40 דקות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך רשם חלק עבה 15
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.