בשר חזיר צלוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל בשר חזיר צלוי. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 477 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה מושלם עבור יום העצמאות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו תמר מרוכז, רוטב סויה, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המיץ של סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיץ חמוציות-מיץ תפוזים ברד כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-57 דקות. נסו בשר חזיר צלוי עם סלסה אבוקדו-אפרסק וגואקמולי Tomatillo בגריל, בשר חזיר ממולא טנדרלוין מעל כרוב בגריל עם טיט אפרסקים בגריל ויסקי Beurre Blanc, ו בשר חזיר בגריל קריבי עם סלסה אננס בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
שלב מרכיבים המרינדה מדידה כוס ומערבבים לשלב.
מניחים את בשר החזיר tenderloin בשקית פלסטיק, sealable.
יוצקים מרינדה מעל tenderloin ואת שקית חותם. להשרות לילה במקרר.
מחממים גריל חיצוני או מחממים תנור ל 350 מעלות F.
הסר בשר חזיר tenderloin מן המרינדה יבש טפיחה.
מברשת שמן זית על גריל ועל בשר עבור טעם נוסף. ריזרב מרינדה. גריל tenderloin עד מבושל דרך, כ -30 דקות עד 40 דקות מעל חום בינוני. או צולים בתנור במשך 35 עד 45 דקות. אפשר לבשר לנוח על 10 דקות לפני חיתוך לתוך חתיכות 2 אינץ ' הגשה.
בעוד בשר צלייה, להביא מרינדה שמורה לרתיחה בסיר קטן, ואז להנמיך את החום בעדינות ומבשלים עד שהוא מופחת על 2 כפות. מערבבים מדי פעם.
טפטוף כמות קטנה של מרינדה על כל חתיכת בשר.
יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה
בשר חזיר Tenderloin עובד ממש טוב עם Malbec, פינו נואר, ו Sangiovese. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. Malbec Vinan אלישיה לאס Compuertas עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
![Vina Alicia Las Compuertas Malbec]()
Vina Alicia Las Compuertas Malbec
אדום חזק עם גוונים סגולים. שילוב מדהים בין עוצמה ודיוק. מגלה פרי בשל ואופי מתוק של אוכמניות, שזיף ומרמלדה פירות אדומים. זה מסתובב עם הערות אלגנטיות של פלפל, מפרץ וקינמון. פרי שחור אינטנסיבי, משרעת גדולה ומסומנת כזה. בולט טאנינים בשלים ומשיי שלה ומספק mouthfeel אלגנטי ומורכב. ההזדקנות תשפר את מורכבות היין.אידיאלי כדי להתאים עם בשר שומני, בשר משחק, חריף, מבושל איטי או מנות בגריל.