חזיר צלוי איטי מותן עם מולסה זיגוג בלסמי הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מתאבנים. מתאים ל-30 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 24 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 287 קלוריות. אם יש לכם שום, בצל, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות נסו בשר חזיר צלוי באיטיות עם מולסה וזיגוג בלסמי, לבישול איטי חזיר סוכר חום מותן עם זיגוג בלסמי, ו בשר חזיר צלוי בגריל עם זיגוג צ'ילי בלסמי ופטל (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר בינוני, לשלב את חומץ בלסמי עם בצל 2 ענפי טימין ומרתיחים מעל חום גבוה בינוני עד מופחת 1/3 כוס, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
חתוך לקוביות, 1)
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מעבירים את התערובת לכוס חסינת חום.
3
מוסיפים את המניה לסיר ומרתיחים על חום גבוה בינוני עד מופחת 1 כוס, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מוסיפים את הפחתת בלסמי ומרתיחים עד הנוזל מעובה מצטמצם 2/3 כוס, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צמצום
5
מסננים את הרוטב בלסמי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
6
להעביר 1/4 כוס הרוטב לקערה קטנה ושמורה. להחזיר את השאר לסיר ומערבבים את המולסה, חרדל ופלפל אדום מרוסק; תן זיגוג מגניב.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
3/4 כפית מולסה
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
מניחים את צלי החזיר על תבנית אפייה גדולה ועונה בנדיבות עם מלח. מעיל את הצולים עם זיגוג ולתת לעמוד במשך 30 דקות, צחצוח מדי פעם (זיגוג יחליק את הבשר).