בשר חזיר צלוי טנדורי
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ראשונית? טנדורי בשר חזיר צלוי טנדרלוין יכול להיות מתכון עצום לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 25 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 162 קלוריות. לך לחנות ותביא פילה חזיר, ג'ינג'ר, שיני שום ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו פילה חזיר צלוי, פילה חזיר צלוי, ו פילה חזיר צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
הגדר מדפים בתנור העליון והאמצע תנורים מחממים מראש ל 232°.
מערבבים מיץ לימון, יוגורט, ג ' ינג ' ר, שום, 1/2 כפית. מלח, כמון, כוסברה, קאיין וכורכום בבלנדר עד חלקה.
מניחים חזיר בפלדת אל חלד או קערת זכוכית וכפית חצי תערובת יוגורט על גבי, הפיכת חזיר למעיל.
תנו לעמוד בזמן שהתנור מתחמם.
מעבירים את הטנדרלוין לתבנית אפייה מעוטרת, ומאפשרים למרינדה עודפת לטפטף בחזרה לקערה. צלי על מתלה באמצע במשך 10 דקות, להתהפך, לשפוך תערובת יוגורט שנותר על בשר חזיר ולהמשיך לצלות עד מדחום שנקרא מיידית ממוקם במרכז חזיר קורא 63°, 8 עד 10 דקות יותר.
הגדר תנור כדי לצלות, מניחים גיליון אפייה על המדף העליון, ו לצלות במשך 2 עד 3 דקות, הופך פעם אחת, עד שני הצדדים של חזיר הם השחמה קלות.
העברה ללוח חיתוך, אוהל עם רדיד ולתת לנוח 5 דקות לפני חיתוך והגשה.