קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 21 דק.
מנות8
ציון בריאות53
מגזין

בשר חזיר צלוי עם ברוקולי רב, נקניק איטלקי מתוק ואפרסקים קלויים

בשר חזיר צלוי עם ברוקולי רב, נקניק איטלקי מתוק ואפרסקים קלויים
בשר חזיר צלוי עם ברוקולי, נקניק איטלקי מתוק ואפרסקים קלויים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. זה מתכון ללא גלוטן משמש 8 . מנה אחת מכילה 1014 קלוריות, 78 גרם חלבון ו 47 גר' של שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך שיני שום, פלפל, טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האפרסקים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קל כמו אפרסקים עוגה כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: ברוקולי עם נקניק איטלקי מתוק, נקניק איטלקי וברוקולי רב, ו Orecchiette עם נקניק איטלקי, ברוקולי Rabe וגאר פריך.

הוראות

1
שקצב יחתוך את עצם הצ ' ין בין כל צלוי חזיר כדי להקל על הגילוף. השאר את כובע השומן על ללחות וטעם הוסיף. קו stockpot גדול או דלי עם שקית ניילון.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
עצםעצם
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
סירסיר
2
יוצקים מים לתוך השקית וממיסים מלח וסוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
מיםמים
מלחמלח
3
מוסיפים פלפל וכמה עלי קורנית.
מרכיבים שתצטרך
טימין טריטימין טרי
פלפלפלפל
4
מניחים את צלי החזיר בשקית מי מלח. לקשור את התיק סגור כך חזיר שקוע. מקררים במשך 6 שעות, המלח יהיה לרכך את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
מלחמלח
בשרבשר
חזירחזיר
5
הסר חזיר מן המלח יבש ביסודיות עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
6
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
הנח עלי קורנית על כל צלי החזיר, מתבלים במלח ופלפל, ולאחר מכן מאובטח עם חוט הקצב כדי לעזור לשמור על הצורה. מעיל מחבת צלייה עם קצת שמן זית ולהגדיר על 2 מבערים מעל חום גבוה עד כמעט עישון. לצרוב את החזיר, צד שומן למטה, עד קרמל. להפוך את הצלי לחום כל הצדדים, זה צריך לקחת בערך 10 דקות. כדי לטעום את טפטוף חזיר, לפזר גזר, שום, בצל, שאלוט ועוד זרעונים טימין במחבת, ולאחר מכן להעביר את הצלי לתנור. צולים עד מדחום בשר מוכנס בחלק העבה ביותר של הקולים רושמים 150 מעלות F, כ 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
טימין טריטימין טרי
צלי חזירצלי חזיר
שמן זיתשמן זית
שאלותשאלות
גזרגזר
שוםשום
בצלבצל
בשרבשר
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
חוט מטבחחוט מטבח
מחבת צלייהמחבת צלייה
תנורתנור
8
מחממים שמן זית במחבת עמוקה גדולה מעל חום בינוני. מחממים את הנקניק קישורים בכל הצדדים עד מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
קישורים לנקניקיותקישורים לנקניקיות
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
הסר את הקישורים מהמחבת וחתוך על הטיה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
מוסיפים שום מרוסק, פתיתי פלפל אדום וזרע שומר, מערבבים לשלב. להחזיר את הנקניק בחזרה למחבת, יחד עם ברוקולי rabe מרק עוף.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
ברוקולי רבהברוקולי רבה
מרק עוףמרק עוף
זרעי שומרזרעי שומר
נקניקנקניק
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
לטגן עם המניה במשך 5 דקות עד האספסוף הוא נבול.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
12
להקציף יחד חומץ בלסמי, דבש, זרעי חרדל, טרגון, ועל 1/4 כוס שמן זית. חותכים אפרסקים חצי לאורכו ולהסיר בורות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ בלסמיחומץ בלסמי
זרעי חרדלזרעי חרדל
שמן זיתשמן זית
טרגוןטרגון
אפרסקאפרסק
דבשדבש
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
13
יוצקים את המרינדה על האפרסקים, משליכים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
אפרסקאפרסק
14
מניחים אפרסקים לחתוך בצד למטה בתבנית אפייה וצולים במשך 12 עד 15 דקות עד רך.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקאפרסק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
15
הסר את החזיר ללוח חיתוך ולתת לו לנוח בעת הכנת רוטב המחבת. לזרוק את הירקות ארומטיים מהמחבת קלייה, להגדיר מחבת על 2 מבערים מעל חום בינוני. Deglaze עם מיץ תפוחים, גירוד את החתיכות החומות דבוקות לתחתית המחבת. צמצם בשליש. מתבלים במלח ופלפל; מקציפים בחמאה כדי להחליק.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ תפוחיםמיץ תפוחים
ירקירק
חמאהחמאה
רוטברוטב
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
מחבת צלייהמחבת צלייה
מקציףמקציף
16
חותכים את החוט לגלף את הצלי.
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבחחוט מטבח
17
מגישים סגנון משפחתי על מגש עם ברוקולי, נקניק ואפרסקים קלויים.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
אפרסקאפרסק
נקניקנקניק
18
רסס רוטב על בשר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
בשרבשר

מרכיבים

4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'ברוקולי ראבה, גזוזברוקולי ראבה, גזוז2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרחבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds11 כף אורגנו מיובש1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון4גזר, קלופיםגזר, קלופים4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)1צביטהקמצוץ זרע שומרקמצוץ זרע שומר22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסטרגון טריטרגון טרי1חבורהטימין טרי, מחולקטימין טרי, מחולק1ראששום, פיצולשום, פיצול2שיני שום, מרוסקותשיני שום, מרוסקות11 כף אורגנו מיובש1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'נקניק איטלקי מתוקנקניק איטלקי מתוק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד11 כף אורגנו מיובשזרעי חרדל שלמיםזרעי חרדל שלמים8שרימפס וורידיםשמן זיתשמן זית1בצל, חצויבצל, חצוי12אפרסקיםאפרסקים1מרכז לחתוך עצם בצלי חזיר, כ -5 ק מרכז לחתוך עצם בצלי חזיר, כ -5 ק " ג1צביטהצבוט פתיתי פלפל אדוםצבוט פתיתי פלפל אדום8שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי2שאלוט, חצוישאלוט, חצוי1גלוןרצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת11 כף אורגנו מיובשפלפל שלםפלפל שלם