בשר חזיר צלוי עם גויאבות כבושות
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? ירך חזיר צלוי עם גואבות קרמל כבוש יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 75 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 687 קלוריות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו מרק בשר, אורגנו, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: ירך חזיר מקורמל, ירך חזיר מקורמל, ו בשר חזיר צלוי בתנור פשוט.
הוראות
להביא את כל החומרים לרתיחה בסיר גדול כבד. להפחית את החום בינוני נמוך; מבשלים עד כמעט כל הנוזל מתאדה, ערבוב לעתים קרובות, כ -30 דקות.(ניתן לעשות 2 ימים קדימה. כיסוי; צמרמורת.)
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
במקום הראשון 5 מרכיבים מרגמה; מחית לתוך הדבק עם עלי. מערבבים ב 1/3 מרק כוס ומיץ.
מעביר מרינדה שקית פלסטיק resealable גדול.
מוסיפים בשר חזיר וחותם. מקררים 12 עד 14 שעות, מסתובבים מדי פעם.
מעבירים חזיר ומרינדה למחבת קלייה גדולה. צלוי עד מדחום מוכנס לתוך מרכז רושם 145 ° F, צולה מדי פעם עם מיצי פאן והוספת יותר מרק על ידי 1/4 כוסות אם יבש, על 1 שעה 45 דקות.
להעביר חזיר מגש; בואו לעמוד 20 דקות לפני ההגשה. חותכים חזיר ומגישים עם מיצים וגואבות לצד.