קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות21
מגזין

בשר חזיר צלוי עם זיגוג חמוציות

בשר חזיר צלוי עם זיגוג חמוציות
בשר חזיר צלוי עם זיגוג חמוציות דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 356 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם מים, מיץ חמוציות, רוטב חמוציות ג'לי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: ברווז צלוי עם זיגוג חמוציות, צלי חזיר עם זיגוג שזיף, ו בשר חזיר צלוי עם זיגוג אפרסק.

הוראות

1
רוטב חמוציות מחית עם מזלג או מחית תפוחי אדמה. מערבבים בסוכר, מיץ חמוציות, חרדל, וציפורן.
מרכיבים שתצטרך
עוגות ספוג אישיות במילוי קרם, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'עוגות ספוג אישיות במילוי קרם, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
2
מניחים צלי חזיר במחבת גדולה, צלייה.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
יוצקים תערובת רוטב חמוציות על הצלי.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
4
מבשלים ב 275 מעלות f (135 מעלות C) במשך 6 עד 8 שעות, או עד הבשר מכרז.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
5
הסר צלי, ולשמור חם.
6
עם כפית מתכת, לרפרף את השומן מן הנוזל במחבת הצלייה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
7
יוצקים 2 כוסות של הנוזל הצלייה הנותר (מוסיפים מים כדי למלא את המדד במידת הצורך) לסיר קטן. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מערבבים קורנפלור ומים קרים כדי להפוך את הדבק; מערבבים בהדרגה לתוך נוזל רותח. המשך בישול, ערבוב כל הזמן, עד שהתערובת מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
8
מוסיפים מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
מגישים עם הצלי.