קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות21
מגזין

בשר חזיר צלוי עם זיגוג משמש-מיסו

בשר חזיר צלוי עם זיגוג משמש-מיסו
בשר חזיר צלוי עם זיגוג משמש-מיסו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 33 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 250 קלוריות. גשו לסופר וקנו שימורי משמש, חומץ שמפניה, ציפורן שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. נסו בשר חזיר טנדרלוין עם זיגוג משמש, בשר חזיר פילה עם זיגוג משמש חריף, ו צ'ילי שפשף בשר חזיר Tenderloin עם זיגוג משמש זנגביל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 425°. מעיל גדול מצופה גיליון אפייה עם תרסיס שמן.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים שימורים, מיסו, חומץ, קליפת תפוז, ושום בסיר קטן על חום בינוני. מבשלים עד מעובה, 1 עד 2 דקות. שמור.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
מיסומיסו
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מפזרים חזיר עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
4
מניחים על תבנית אפייה מוכנה, תוחב קצה דק מתחת כדי להבטיח אפילו בישול.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
מברשת עם 2 כפות זיגוג משמש; צלי 12 עד 15 דקות. הפוך חזיר עם מלקחיים מברשת עם 3 כפות יותר זיגוג. המשך לצלות עד מיידית לקרוא מדחום מוכנס למרכז של אוגרי חזיר 150°, 8 עד 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6
להעביר חזיר קרש חיתוך, אוהל עם נייר, ולתת לנוח 10 דקות. בינתיים, להוסיף מרק עוף זיגוג משמש הנותרים. מביאים לרתיחה ומבשלים עד מופחת 2/3 כוס רוטב, על 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
פרוסת חזיר לרוחב 1/2-כדי 3/4-פרוסות עבות אינץ ' ולסדר על מגש. רוטב כפית מעל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
8
למנה: 311 קלוריות, 11 גרם שומן, 0.7 g סיבים
9
בתיאבון

יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה

מלבק, פינו נואר וסנג ' ובזה הם בחירות נהדרות לטנדרלוין חזיר. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. Malbec הקלאסי Alta Vista עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
Alta Vista קלאסי Malbec
Alta Vista קלאסי Malbec
המלבק הקלאסי של אלטה ויסטה מציג את האופי האמיתי של מגוון הענבים שלו. ניחוחות וטעמים טריים ואינטנסיביים של יין זה מספקים מבוא מצוין למאפיינים הטריים, פורוורד פרי ואיכות כוללת של יינות מארגנטינה. חלק מהיין מיושן באלון אמריקאי למשך 6 חודשים, לפני 3 חודשים נוספים בבקבוק.מציג ניחוחות אינטנסיביים של שזיף, דובדבן שחור ותבלינים אקזוטיים, עם הערות של קפה ווניל מחביות האלון. הטעמים על החיך טריים, עם מבנה טוב טאנינים רכים, והגימור מלא ומרוכז, עם הערות תבלינים.יין זה הוא די נגיש, כיף וקל לשתייה, מושלם עבור כל יום צריכת מזון רגוע, מזדמנים כמו כריכי פניני, פיצה ובשר בקר או אמפנדס חזיר.