בשר חזיר צלוי עם ירקות
בשר חזיר צלוי עם ירקות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 670 קלוריות, 70 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. גשו לסופר וקנו צלי קת חזיר, אבקת שום, פטריות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 93% וזה מדהים. נסו בשר חזיר צלוי עם ירקות, דיז'ון מצופה בשר חזיר צלוי בתחת, ו בשר חזיר צלוי עם ירקות שורש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית גבוהה.
מפזרים חזיר מכל הצדדים עם מלח, פלפל ואבקת שום; לשפשף לתוך בשר. צורב את הבשר מכל הצדדים עד חום קל.
מניחים פרוסות בצל על בשר במחבת הצלייה. מלא את המחבת 2/3 מלא מים. מכסים ומניחים בתנור שחומם מראש במשך 3 שעות.
מוסיפים את תפוחי האדמה והגזר; מכסים ומבשלים 45 דקות.
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עוד 15 דקות.
הסר ולתת לעמוד לפחות 10 דקות לפני ההגשה.