בשר חזיר צלוי עם מרינדת חזיזים
בשר חזיר צלוי עם מרינדה חזיז יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 27 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 244 קלוריות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, רוטב ברביקיו, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. זה מושלם עבור יום העצמאות. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -45 דקות. נסו בשר חזיר צלוי עם מרינדה עם כוסברה-מנטה, בשר חזיר צלוי עם חרדל, מרינדה רוזמרין ותפוח, ו בשר חזיר צלוי עם גרידת לימון-מרינדה טימין (מתכונים דומים).
הוראות
בשקית פלסטיק לאחסון מזון resealable, לערבב רוטב ברביקיו, סוכר חום, 2 כפות שמן, חומץ יין לבן, רוטב סויה, רוטב פלפל ושום שן 1.
מוסיפים חזיר, פונים למעיל. כלב ים שקית ומקרר, הפיכת חזיר מדי פעם, לפחות 2 שעות אבל לא יותר מ 12 שעות.
חום גחלים או גריל גז לחום ישיר. בקערה גדולה, מערבבים פלפלים, 2 כפות שמן, חומץ בלסמי, מלח 2 שיני שום.
הסר חזיר מן המרינדה; מרינדה מילואים.
כיסוי חזיר גריל מעל חום בינוני 20 עד 25 דקות, צחצוח מדי פעם עם מרינדה מפנה פעם אחת, עד חזיר יש סומק קל של ורוד במרכז מדחום בשר מוכנס במרכז קורא 71°. להשליך כל המרינדה הנותרים.
חותכים חזיר לפרוסות; מסדרים על מגש עם תערובת פלפל.
יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה
בשר חזיר פילה בתפריט? נסה זיווג עם Malbec, פינו נואר, וsangiovese. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. אתה יכול לנסות Yacochuya סן פדרו דה Yacochuya Malbec. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
![Yacochuya סן פדרו דה Yacochuya Malbec]()
Yacochuya סן פדרו דה Yacochuya Malbec
אף מזמין של עשן, זפת, שוש, סויה, דובדבן שחור, דומדמניות שחורות. זה מוביל ליין בעל גוף מלא עם שכבות של פירות עסיסיים, עומק וריכוז מעולים וגימור ארוך וטהור. תערובת: 85% מלבק ו-15% קברנה סוביניון