בשר חזיר צלוי עם סבא
בשר חזיר צלוי עם סבא לוקח על 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . במנה עיקרית זו יש 597 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 36 גרם של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם עלי דפנה, מלאי ירקות, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. עם כפית ציון של 71% המנה הזאת די טובה. נסו בשר חזיר צלוי בתנור פשוט, בשר חזיר צלוי, ו ירך חזיר צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לשלב 1/2 כוס שמן זית עם טימין, רוזמרין, שום, עלה דפנה ו 2 כפות של סאבא.
מוסיפים את החזיר ופונים למעיל עם המרינדה. מכסים ומקררים בין לילה, מסתובבים כמה פעמים.
במחבת ovenproof גדול, לחמם את 2 כפות הנותרים של שמן זית.
הסר את החזיר מן המרינדה; להזמין את המרינדה. מתבלים את החזיר בכל רחבי עם מלח ופלפל, מוסיפים למחבת ומבשלים על חום מתון עד השחמה בכל רחבי, על 2 דקות לכל צד.
מוסיפים את היין האדום למחבת ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה, מגרדים את כל פיסות השחמה מתחתית המחבת.
מוסיפים את מלאי הירקות ואת המרינדה השמורה ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את בשר החזיר, צד השומן למעלה, וצולים בתנור במשך כ -50 דקות, או עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס במרכז המותניים רושמת 14
מעבירים את החזיר לסדין אפייה מעוטר ולתת לנוח במשך 10 דקות. מסננים את הנוזל מהמחבת לסיר בינוני ולהביא לרתיחה מעל חום מתון.
מוסיפים 1/4 כוס של saba ומערבבים את תרחיף קורנפלור. מבשלים את הרוטב, ערבוב, עד מעובה, על 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מברשת את החלק העליון של הצלי עם 2 כפות של saba ו broil במשך כ 1 דקה, או עד מזוגג. הפעל את הצלי, מברשת עם 2 כפות הנותרים של סאבא ו broil במשך 1 דקה.
תן מנוחה חזיר במשך 10 דקות. חותכים את הצלי ומגישים עם הרוטב.