בשר חזיר צלוי עם סלסה דובדבן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 856 קלוריות, 126 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לכם שאלוט, שמן זית, מלח ופלפל כשרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכונים דומים: בשר חזיר צלוי עם רוטב דובדבנים מתובל, ארוחת ערב: בשר חזיר עם דובדבן טרי וסלסה צ'ילה, ו בשר חזיר צלוי עם סלסה אבוקדו-אפרסק וגואקמולי Tomatillo בגריל.
מוסיפים בשר חזיר; שקית חותם ופונים למעיל. להשרות בחדר temperaturefor 15 דקות, מפנה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
4
בינתיים, לשלב 1/2 cupcilantro, 1/4 שאלוט כוס, 2 כפות מיץ ליים, דובדבנים, צ ' ילה, ושמן זית במדיום. סלסה העונה בקלילות עם מלח וpepper ולהניח בצד כדי לתת טעמים להתמזג.
בשר חזיר Tenderloin עובד ממש טוב עם Malbec, פינו נואר, ו Sangiovese. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Yacochuya סן פדרו דה Yacochuya Malbec. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.