בשר חזיר צלוי עם תפוח-בייקון Compote & Butternut סקווש פולנטה
מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 163 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. לכו לחנות ותביאו סיידר תפוחים, עלי מרווה, דלורית, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו טנדרלוין חזיר עם קומפוט בייקון תפוח, בשר חזיר צלוי עם מחית דלעת ורוטב טרגון, ו פילה תפוז תפוז עם דלורית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F. בקערה בינונית לזרוק את קוביות דלעת חתוכות לקוביות סקווש עם 1 כף שמן זית ומלח ופלפל לבן.
הניחו את הקוביות בשכבה אחת על תבנית אפייה מרופדת בקלף. צולים עד רך מתחיל צבע, על 20 דקות.
תן מגניב קצת אותם פירה ואז במעבד מזון עד חלקה מאוד. הגדר aside.In סיר גדול מונח על חום בינוני, להביא את המניה, 1 כפית מלח, ½ כפית פלפל לבן, אגוז מוסקט, ומרווה מיובשת לרתיחה.
מוסיף את פולנטה, בזרם עדין איטי, לטאטא כל הזמן. להפחית את החום מאוד, נמוך מאוד לבשל, לטאטא כל הזמן עד שהוא מתחיל להתעבות, על 5 דקות.לעבור כף עץ, לבשל, ערבוב פולנטה מעת לעת עד שהוא רך וקטיפתי, על 20 דקות. ייתכן שיהיה עליך להוסיף כמה כפיות מים אם הוא מקבל נוקשה מדי.
מוסיף את מחית דלעת סקווש, גבינה וחמאה. מערבבים כדי להתמזג. לטעום ולהתאים תיבול. הניחו בצד מכוסים וחמים. ייתכן שיהיה עליך לחמם אותו עם כמה כפיות מים ממש לפני ההגשה.להחזיר את התנור ל 400 מעלות F. Mince 8 של עלי מרווה טריים. תניח בצד.להביא את tenderloins לטמפרטורת החדר, לייבש אותם לחלוטין עם מגבות נייר.
מניחים מדף קלייה על תבנית אפייה. שון החזיר גם עם מלח ופלפל לבן. במחבת גדולה להגדיר על חום בינוני, חם 2 כפות שמן זית.
מוסיף את בשר החזיר tenderloins אחד בכל פעם ולשחום אותו היטב מכל הצדדים. חזור עם פילה שנייה.
הסר את החזיר מהמחבת, ומניח אותם על המדף בלי לגעת אחד בשני.
מניחים את המתלה במרכז התנור וצולים עד לטמפרטורה פנימית מגיע 145 מעלות F עבור ורוד מעט או 150 מעלות F. עבור מבושל דרך אבל עסיסי. בערך 25 דקות.בעוד בשר החזיר מבשל, להוסיף את הבייקון לאותו מחבת השתמשת עבור tenderloins ולבשל אותו על אש בינונית, ערבוב לעתים קרובות, עד פריך. בערך 8 דקות. מערבבים את השום, מבשלים דקה נוספת.
מוסיף את הבצל, מרווה טחון, וקורנית. מבשלים ערבוב וגירוד התחתון, עד הבצל רך. בערך 5 דקות.
מוסיפים את התפוחים, ערבוב לעתים קרובות עד מרכך וקל צבע, על 5 דקות.הפעל את החום גבוה ולהוסיף את סיידר כדי deglaze המחבת. מנמיכים את החום ולהפחית עד הנוזל מתעבה, על 6 דקות. מתבלים במלח ופלפל לבן לפי הטעם. כיסוי כדי לשמור על חום ולהניח בצד את החום.
הסר את החזיר מהתנור ולתת לו לנוח על 10 דקות.
חותכים את החזיר לפרוסות חצי אינץ עבה. מסדרים אותם על מיטה של פולנטה סקווש butternut חם ומגיש את קומפוט תפוח-בייקון בצד.
מקשטים עם עלי המרווה הנותרים.