בשר חזיר צרוב Medallions Tenderloin עם רוטב פאן פטריות שאלו
בשר חזיר צרוב Medallions Tenderloin עם רוטב פאן שאלוט פטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 27 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 164 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 14 דקות. אם יש לכם פטריות בלה תינוק, שיני שום, בשר חזיר פילה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: פילה חזיר עם רוטב פטריות, בצל ירוק חזיר עם רוטב בלסמי-שאלוט, ו מדליונים Seitan חנוק ברוטב פטריות מעורבות.
הוראות
חותכים חזיר באלכסון לפרוסות דקות.
מפזרים חזיר עם מלח ופלפל; לשפשף עם שום.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת מעיל עם ספריי בישול; להוסיף שמן.
מוסיפים חזיר; מבשלים 1 עד 2 דקות בכל צד או עד הסוף.
להעביר חזיר למגש; להתחמם.
תחליק מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים פטריות בצלצלים; מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 5 דקות.
בעוד תערובת פטריות מבשלת, במקום עמילן תירס בקערה קטנה. בהדרגה להוסיף מלאי ושרי, ערבוב עם מקצף עד חלקה. מערבבים תערובת מניות לתוך תערובת פטריות, גירוד כדי לשחרר חתיכות השחמה. מביאים לרתיחה; לבשל, ערבוב כל הזמן עם מקצף, 1 דקה או עד מעובה. להחזיר חזיר ומיצים שנצברו למחבת; לבשל 1 עד 2 דקות או עד מחומם היטב.
מגישים עם: שעועית ירוקה מזוגגת בלסמית