קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות0
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בשר חזיר רך טעים

בשר חזיר רך טעים
אם יש לכם דבש, שמן צמחי, בשר חזיר קצוץ שומן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 11%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בשר חזיר רך טעים, צלעות חזיר רכות וטעימות, ו בשר חזיר ממולא רך.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לקצץ כל עודף שומן מן חזיר יבש לטפוח עם מגבת נייר. מתבלים במלח ופלפל. אבק עם קמח, מתנער מכל עודף.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
במחבת גדולה, חום 1 עד 2 כפות של שמן צמחי על חום בינוני גבוה. צורב את החזיר בשמן, מסתובב לחום באופן שווה בכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
העברה לתבנית אפייה גדולה מספיק כדי להתאים את הפילה.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
5
בקערה, מערבבים יחד את רוטב הסלט בסגנון רוסי, דבש ומרק בצל.
מרכיבים שתצטרך
תערובת מרק בצל יבשתערובת מרק בצל יבש
20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
יוצקים באופן שווה על פילה, מגלגל את הבשר כדי מעיל על כל הצדדים. מכסים בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
אופים, מכוסה, בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות, ספוג בזיגוג כל 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
הסר רדיד ולהמשיך לאפות עוד 30 דקות, או עד חזיר הוא כבר לא ורוד במרכז.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ