קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות6
ציון בריאות31
מגזין

בשר חזיר שומני-פרושוטו-ממולא בשר חזיר צלוי

בשר חזיר שומני-פרושוטו-ממולא בשר חזיר צלוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל שומר-ו-פרושוטו ממולא חזיר בשר חזיר צלוי. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 626 קלוריות, 72 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. אם יש לכם נורת שומר, ירך חזיר, לחם כריךוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תפוח סבתא סמית ' אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קל תפוח פריך עם חמאת בוטנים גרנולה + סוג גרנולה בגידה כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו Lemon-And Prosciutto-ממולא חזיר Loin צלי עם Broccolini, בשר חזיר צלוי עם תאנה פרושוטו מלית, ו בשר חזיר צלוי עם סלט שומר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הלחם במעבד מזון מצויד מצורף להב דופק לתוך פירורים עדינים, על 15 (1-שנייה) פולסים.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
הסר לקערה גדולה ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מניחים את שומר, תפוח, בצל במעבד המזון ואת הדופק לחתיכות בסדר לא גדול יותר גרגר של אורז, גירוד את הצדדים של הקערה לפי הצורך, על 20 (1-שנייה) פולסים; להפריש.ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים את תערובת שומר מעובד והרוזמרין, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהירקות מתרככים, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
1
מערבבים את המלח, זרעי שומר, רוזמרין, פלפל, וסוכר בקערה קטנה עד בשילוב; להגדיר aside.To פרפר החזיר, למקם אותו על קרש חיתוך עם קצה אחד מצביע לעברך. פרוסה לאורך המרכז, כמעט אבל לא ממש חיתוך דרך החזיר, משאיר על 1/2-עד 3/4 אינץ עובי של בשר שלם. פתח את החזיר כמו ספר ודחוף אותו לשטח.החל בצד שמאל, עם להב הסכין מקביל קרש החיתוך ואת הלהב פונה שמאלה, לחתוך את אורך התפר, שמירה על עובי 1/2-ל 3/4 אינץ'. משוך את הבשר פתוח ולחץ למטה כדי לשטח. המשך חיתוך ושיטוח עד החצי השמאלי כולו הוא 1/2-עד 3/4 אינץ ' עובי. סובב את החזיר וחזור על החצי השני. באופן שווה להפיץ את המילוי שמור על החזיר, משאיר גבול 1-1 / 2 אינץ'. אופקית לסדר את הפרושוטו על המילוי, חתיכה אחת חופפת מעט הבא. החל בצד ימין, לגלגל את החזיר לתוך גליל הדוק. לקשור את החתיכות של חוט סביב החזיר, ריווח אותם על 1 1/2 סנטימטרים זה מזה ו זמירה את כל עודף. באמצעות הידיים שלך, לשפשף את השמן באופן שווה על החלק החיצוני של החזיר, ולאחר מכן לשפשף את הצלי עם כל תערובת התבלינים שמורות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
פרושוטופרושוטו
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
חוט קצביםחוט קצבים
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים את התפר צלוי בצד על תבנית אפייה מוכן ולתת לו לשבת בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות. בינתיים, לחמם את התנור ל 232° ולסדר מתלה באמצע.צלוי עד חזיר הוא חום זהוב בהיר על גבי, על 30 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-375 ° F, סובב את תבנית האפייה, וצלה עד שמד חום מיידי מוכנס למרכז אוגרי החזיר 145 ° F, כ-25 עד 35 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
תנו לצלי לנוח על תבנית האפייה בצורה רופפת עם נייר במשך 20 דקות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ

מרכיבים