בשר חזיר-תפוחי אדמה פריטטה
בשר חזיר תפוחי אדמה פריטטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 407 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פרמזן, חמאה, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פריטטה תפוחי אדמה, פריטטה חזיר ותפוחי אדמה, ו פריטטה תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף תפוחי אדמה ולחתוך אותו לחתיכות 1/2 אינץ'. מבשלים במים רותחים מומלחים עד למכרז, כ 15 דקות; לנקז. בקערה גדולה, לטאטא יחד ביצים, חלב, בצל ירוק, פרמזן, פטרוזיליה טרייה, ומלח. ממיסים חמאה על חום בינוני במחבת שאינה חסינת תנור בגודל 8 אינץ'.
מוסיפים את תערובת הביצים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהוא מתחיל להגדיר, 4 עד 5 דקות. קוצצים קציצות חזיר, ולאחר מכן מוסיפים את הבשר ותפוחי אדמה לתערובת הביצה; מערבבים.
אופים עד נפוח במרכז השחמה סביב הקצוות, על 20 דקות.