בשר טחון אסיאתי ופלפל מטגן
גשו לסופר וקנו שמן זית, ממרח צ'ילה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשורש זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר שקדים ללא קמח כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: בשר טחון אסיאתי ופלפל מטגן, ירקות אסיאתיים מערבבים ומטגנים עם בשר טחון, ו בשר בקר טחון אסיה, פטריות, וכוסות חסה כרוב ברוקולי.
הוראות
בסיר בינוני, להביא את האורז והמים לרתיחה. כיסוי, להפחית חום, ומבשלים 20 דקות.
במחבת מעל חום בינוני, לבשל ולערבב את הבשר הטחון עד להשחמה שווה.
מחממים את שמן הזית במחבת על אש בינונית. מערבבים את פלפל אדום, פלפל ירוק, פטרוזיליה, שום וג ' ינג ' ר. מתבלים בפלפל אדום, מלח ופלפל. מבשלים ומערבבים עד מכרז.
מערבבים במניות הבשר, רוטב סויה, ממרח צ ' ילה ורוטב ווסטרשייר. מבשלים ומערבבים עד מעובה ומחומם דרך.