קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות34
מגזין

בשר טחון וכרוב

בשר טחון וכרוב
בשר טחון וכרוב יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 173 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 6 . אם יש לכם בשר בקר טחון, מלח ופלפל טחון, תיבול, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הכרוב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כרוב שיש לו טעם של קינוח! כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. . עם כפית נסו כרוב ומרק בשר טחון, כרוב מוקרם ותבשיל בשר טחון, ו הכרוב של פרנק ואופים בשר טחון (סיר חרס, סיר איטי) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים כרוב, עגבניות עם מיץ, בצל, תיבול איטלקי, מלח ופלפל שחור בסיר גדול על אש נמוכה. להביא תערובת כרוב לרתיחה בקר טחון להתפורר לתוך הסיר. מכסים ומבשלים עד שהכרוב רך ובשר טחון מבושל דרך, כ 45 דקות. מערבבים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות במיץעגבניות במיץ
תיבול איטלקיתיבול איטלקי
פלפל שחורפלפל שחור
בשר טחוןבשר טחון
כרובכרוב
בצלבצל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר

ציוד