קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות10
ציון בריאות28
מגזין

בשר טנדרלוין עם פטריות ורוטב אספניולה

בשר טנדרלוין עם פטריות ורוטב אספניולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר טנדרלוין עם פטריות ורוטב Espagnole. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 52 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 495 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו רוטב אספניול, פטריות קרמיני, צלי בשר בקר במרכז, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו פילה בקר ופטריות ברוטב חמאת שום, פילה בקר צלוי עם פטריות ורוטב שמנת יין לבן, ו בשר טנדרלוין עם פטריות ותימין (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
הסר את כל המיתרים מבשר אם קשור, ולאחר מכן לטפוח בשר יבש ומפזרים מלח ופלפל כשרים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' עמוק מעל חום גבוה עד רק עישון, ואז לצרוב בשר בקר 1 חתיכה בכל פעם, פונה עם מלקחיים, עד משחימים היטב, על 5 דקות כל אחד. (אם חתיכות בשר tenderloin הם ארוכים מדי כדי להתאים למחבת, חצי כל רוחב, ואז חום 2 חתיכות בכל פעם.)
מרכיבים שתצטרך
בשר טנדרלויןבשר טנדרלוין
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
4
להעביר בשר למחבת קלייה בגודל 18 על 12 אינץ', בהזמנת מחבת.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
5
רוסטביף בתנור עד מדחום מוכנס באלכסון 2 אינץ ' למרכז של כל חתיכה רושמת 49°, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי תרד שלמיםעלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מעבירים בשר בקר ללוח חיתוך, שומרים מחבת צלייה, ועומדים, מכוסים ברפיון בנייר כסף, 25 דקות. (בשר ימשיך לבשל כפי שהוא עומד, להגיע 54° עבור בינוני-נדיר.)
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
בעוד בשר צלוי, מחממים חמאה במחבת מעל חום בינוני עד שהקצף שוכך, ואז מפחיתים את החום עד בינוני ומבשלים פטריות, ערבוב, עד שהנוזל שהם פולטים מתאדה והפטריות הן זהובות חיוורות, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
הסר מהחום.
9
בעוד בשר עומד, מחבת צלייה בפישוק רגליים על פני 2 מבערים, ולאחר מכן להוסיף שרי מחבת deglaze על ידי רותח על חום גבוה, ערבוב וגירוד את חתיכות חומות, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
10
מוסיפים תערובת שרי ורוטב espagnole לפטריות ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד חם. מכסים מחבת ולהסיר מחום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
חותכים ומשליכים חוטים מבשר בקר וחותכים לרוחב בשר ל-10 או 20 פרוסות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
12
יוצקים כל מיצים על קרש חיתוך לתוך רוטב וחום על חום מתון, ערבוב, עד חם.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
13
מגישים בשר עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות