קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות10
ציון בריאות28
מגזין

בשר טנדרלוין עם פטריות ורוטב אספניולה

בשר טנדרלוין עם פטריות ורוטב אספניולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר טנדרלוין עם פטריות ורוטב Espagnole. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 52 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 495 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו רוטב אספניול, פטריות קרמיני, צלי בשר בקר במרכז, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו פילה בקר ופטריות ברוטב חמאת שום, פילה בקר צלוי עם פטריות ורוטב שמנת יין לבן, ו בשר טנדרלוין עם פטריות ותימין (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
הסר את כל המיתרים מבשר אם קשור, ולאחר מכן לטפוח בשר יבש ומפזרים מלח ופלפל כשרים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' עמוק מעל חום גבוה עד רק עישון, ואז לצרוב בשר בקר 1 חתיכה בכל פעם, פונה עם מלקחיים, עד משחימים היטב, על 5 דקות כל אחד. (אם חתיכות בשר tenderloin הם ארוכים מדי כדי להתאים למחבת, חצי כל רוחב, ואז חום 2 חתיכות בכל פעם.)
מרכיבים שתצטרך
בשר טנדרלויןבשר טנדרלוין
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
4
להעביר בשר למחבת קלייה בגודל 18 על 12 אינץ', בהזמנת מחבת.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
5
רוסטביף בתנור עד מדחום מוכנס באלכסון 2 אינץ ' למרכז של כל חתיכה רושמת 49°, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוסטביףרוסטביף
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מעבירים בשר בקר ללוח חיתוך, שומרים מחבת צלייה, ועומדים, מכוסים ברפיון בנייר כסף, 25 דקות. (בשר ימשיך לבשל כפי שהוא עומד, להגיע 54° עבור בינוני-נדיר.)
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
7
בעוד בשר צלוי, מחממים חמאה במחבת מעל חום בינוני עד שהקצף שוכך, ואז מפחיתים את החום עד בינוני ומבשלים פטריות, ערבוב, עד שהנוזל שהם פולטים מתאדה והפטריות הן זהובות חיוורות, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
הסר מהחום.
9
בעוד בשר עומד, מחבת צלייה בפישוק רגליים על פני 2 מבערים, ולאחר מכן להוסיף שרי מחבת deglaze על ידי רותח על חום גבוה, ערבוב וגירוד את חתיכות חומות, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
10
מוסיפים תערובת שרי ורוטב espagnole לפטריות ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד חם. מכסים מחבת ולהסיר מחום.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
חותכים ומשליכים חוטים מבשר בקר וחותכים לרוחב בשר ל-10 או 20 פרוסות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
12
יוצקים כל מיצים על קרש חיתוך לתוך רוטב וחום על חום מתון, ערבוב, עד חם.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
13
מגישים בשר עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות