קושימומחה
מוכן ב1 ש, 17 דק.
מנות12
ציון בריאות11
מגזין

בשר טנדרלוין צלוי

בשר טנדרלוין צלוי
גשו לסופר וקנו פירורי לחם שיפון, בשר טנדרלוין, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב התפוח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מסיבת אפל! מהכספת-פודינג לחם Craisin תפוח עץ כקינוח. מתכונים דומים: רובן מילא תפוחי אדמה קלויים., פילה בקר צלוי עם פלפל קלוי ורוטב זית שחור, ו טנדרלוין הודו צלוי בעשב עם מנגו, ליים וג'ינג'ר ותפוחי אדמה מתוקים קלויים.

הוראות

1
מעיל מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול; מקום על חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים תפוח, בצל, וכלמשטח; לטגן עד הבצל רך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
לשימור,לשימור,
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
הסר מהחום; מערבבים בכרוב כבוש. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
4
לקצץ שומן מ tenderloin.
5
חותכים tenderloin לאורך מרכז למטה, חיתוך, אבל לא דרך, התחתון. להעיף חתיכה לחתוך החוצה להגדלה tenderloin.
6
מברשת 1/4 כוס רוטב על פני השטח לחתוך של בשר. תערובת כרוב כבוש על רוטב. הביאו את צידי הבשר יחד, וקשרו היטב במרווחים של 2 אינץ ' באמצעות מחרוזת כבדה.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
7
מברשת שנותרה 2 כפות רוטב מעל פילה.
8
מפזרים טנדרלוין עם פלפל, ומתגלגלים בפירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
9
מקום, צד התפר למטה, על מדף במחבת צלייה מצופה בתרסיס בישול. הכנס מדחום בשר לחלק העבה ביותר של tenderloin, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
10
אופים, חשופים, ב 425 במשך 50 עד 60 דקות או עד רושמים מדחום בשר 145 (בינוני נדיר) או 160 (בינוני). מכסים בנייר אלומיניום את 25 הדקות האחרונות של אפייה כדי למנוע השחמה מוגזמת, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
הסר tenderloin מהתנור, ולתת לעמוד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
חותכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.