בשר טנדרלוין צלוי
גשו לסופר וקנו פירורי לחם שיפון, בשר טנדרלוין, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב התפוח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מסיבת אפל! מהכספת-פודינג לחם Craisin תפוח עץ כקינוח. מתכונים דומים: רובן מילא תפוחי אדמה קלויים., פילה בקר צלוי עם פלפל קלוי ורוטב זית שחור, ו טנדרלוין הודו צלוי בעשב עם מנגו, ליים וג'ינג'ר ותפוחי אדמה מתוקים קלויים.
הוראות
מעיל מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול; מקום על חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים תפוח, בצל, וכלמשטח; לטגן עד הבצל רך.
הסר מהחום; מערבבים בכרוב כבוש. תניח בצד.
חותכים tenderloin לאורך מרכז למטה, חיתוך, אבל לא דרך, התחתון. להעיף חתיכה לחתוך החוצה להגדלה tenderloin.
מברשת 1/4 כוס רוטב על פני השטח לחתוך של בשר. תערובת כרוב כבוש על רוטב. הביאו את צידי הבשר יחד, וקשרו היטב במרווחים של 2 אינץ ' באמצעות מחרוזת כבדה.
מברשת שנותרה 2 כפות רוטב מעל פילה.
מפזרים טנדרלוין עם פלפל, ומתגלגלים בפירורי לחם.
מקום, צד התפר למטה, על מדף במחבת צלייה מצופה בתרסיס בישול. הכנס מדחום בשר לחלק העבה ביותר של tenderloin, אם תרצה בכך.
אופים, חשופים, ב 425 במשך 50 עד 60 דקות או עד רושמים מדחום בשר 145 (בינוני נדיר) או 160 (בינוני). מכסים בנייר אלומיניום את 25 הדקות האחרונות של אפייה כדי למנוע השחמה מוגזמת, במידת הצורך.
הסר tenderloin מהתנור, ולתת לעמוד 10 דקות.
חותכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.