קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בשר לייט: המבורגרים Portobello עם פרושוטו פריך ו ארוגולה מאיו

בשר לייט: המבורגרים Portobello עם פרושוטו פריך ו ארוגולה מאיו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר לייט: המבורגרים פורטובלו עם פרושוטו פריך ו ארוגולה מאיו. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 332 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. אם יש לכם פטריות פורטבלו, פלפל טוחן, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו בשר לייט: Portobello ו Herbed Ricotta כריכים, בשר לייט: המבורגרים פלאפל כבש, ו המבורגרים פורטובלו טריאקי בגריל עם דבש Wasabi מאיו (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את המרינדה על ידי לטאטא יחד את השום, מלח, פתיתי פלפל אדומים, רוטב ווסטרשייר, חרדל, חומץ ושמן.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
2
מניחים את כובעי הפטריות בשקית גדולה עם רוכסן ושופכים עליהם מרינדה. חותם ומקרר לפחות שעה או עד לילה, מרפרף את התיק מעת לעת.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3
הפוך את מיונז ארוגולה על ידי שילוב של טופו, חומץ, חרדל, מיץ לימון, רוטב ווסטרשייר, מלח, פלפל, שמן זית, ארוגולה וגבינה בקערה של מעבד מזון. מחית עד לתערובת חלקה וירוק בהיר. מקררים עד רגע לפני ההגשה של ההמבורגרים. אתה יכול לעשות את זה קדימה-זה ישמור במשך שלושה ימים.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מחממים את התנור ל 204°. מסדרים את פרוסות הפרושוטו על סחף או קלף מצופה תבנית אפייה, ואופים 2 עד 3 דקות לפני היפוך, ואז דקה או שתיים בצד השני. הזמן ישתנה בהתאם לתנור שלך, אבל הפרוסות צריכות להחשיך בצבע ולהיות חדות מעט (הם יתפרקו יפה ככל שיתקררו). צפה בהם בזהירות, הם שורפים בקלות. הניחו בצד בזמן שאתם מבשלים את הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
התאם את מתלה התנור העליון כך שזה ארבעה סנטימטרים מתחת אלמנט החימום, ולחמם מראש את broiler.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
הסר את הפטריות מן המרינדה שלהם, צחצוח ואת השלכת עודף, ומניח אותם על מתלה אפייה משומן להגדיר בתוך תבנית אפייה מעוטרת. לצלות במשך 2 עד 3 דקות לכל צד. טוסט לחמניות ההמבורגר שלך.
מרכיבים שתצטרך
לחמניית המבורגרלחמניית המבורגר
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
7
כדי להרכיב את ההמבורגרים, מורחים כמה מיונז ארוגולה בתחתית הלחמנייה, למעלה עם פטריות, 2 חתיכות של פרושוטו, ומיונז ארוגולה נוסף אם אתה רוצה. אני אוהב לשרת המבורגרים עם טריזי תפוחי אדמה קלויים.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי