בשר לייט: המבורגרים Portobello עם פרושוטו פריך ו ארוגולה מאיו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר לייט: המבורגרים פורטובלו עם פרושוטו פריך ו ארוגולה מאיו. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 332 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. אם יש לכם פטריות פורטבלו, פלפל טוחן, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו בשר לייט: Portobello ו Herbed Ricotta כריכים, בשר לייט: המבורגרים פלאפל כבש, ו המבורגרים פורטובלו טריאקי בגריל עם דבש Wasabi מאיו (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את המרינדה על ידי לטאטא יחד את השום, מלח, פתיתי פלפל אדומים, רוטב ווסטרשייר, חרדל, חומץ ושמן.
מניחים את כובעי הפטריות בשקית גדולה עם רוכסן ושופכים עליהם מרינדה. חותם ומקרר לפחות שעה או עד לילה, מרפרף את התיק מעת לעת.
הפוך את מיונז ארוגולה על ידי שילוב של טופו, חומץ, חרדל, מיץ לימון, רוטב ווסטרשייר, מלח, פלפל, שמן זית, ארוגולה וגבינה בקערה של מעבד מזון. מחית עד לתערובת חלקה וירוק בהיר. מקררים עד רגע לפני ההגשה של ההמבורגרים. אתה יכול לעשות את זה קדימה-זה ישמור במשך שלושה ימים.
מחממים את התנור ל 204°. מסדרים את פרוסות הפרושוטו על סחף או קלף מצופה תבנית אפייה, ואופים 2 עד 3 דקות לפני היפוך, ואז דקה או שתיים בצד השני. הזמן ישתנה בהתאם לתנור שלך, אבל הפרוסות צריכות להחשיך בצבע ולהיות חדות מעט (הם יתפרקו יפה ככל שיתקררו). צפה בהם בזהירות, הם שורפים בקלות. הניחו בצד בזמן שאתם מבשלים את הפטריות.
התאם את מתלה התנור העליון כך שזה ארבעה סנטימטרים מתחת אלמנט החימום, ולחמם מראש את broiler.
הסר את הפטריות מן המרינדה שלהם, צחצוח ואת השלכת עודף, ומניח אותם על מתלה אפייה משומן להגדיר בתוך תבנית אפייה מעוטרת. לצלות במשך 2 עד 3 דקות לכל צד. טוסט לחמניות ההמבורגר שלך.
כדי להרכיב את ההמבורגרים, מורחים כמה מיונז ארוגולה בתחתית הלחמנייה, למעלה עם פטריות, 2 חתיכות של פרושוטו, ומיונז ארוגולה נוסף אם אתה רוצה. אני אוהב לשרת המבורגרים עם טריזי תפוחי אדמה קלויים.