בשר לייט: המבורגרים Portobello עם פרושוטו פריך ו ארוגולה מאיו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר לייט: המבורגרים פורטובלו עם פרושוטו פריך ו ארוגולה מאיו. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 332 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. אם יש לכם פטריות פורטבלו, פלפל טוחן, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו בשר לייט: Portobello ו Herbed Ricotta כריכים, בשר לייט: המבורגרים פלאפל כבש, ו המבורגרים פורטובלו טריאקי בגריל עם דבש Wasabi מאיו (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את המרינדה על ידי לטאטא יחד את השום, מלח, פתיתי פלפל אדומים, רוטב ווסטרשייר, חרדל, חומץ ושמן.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פירורי בשר צמחוני קפואים
ועוד 2 כפות מי קרח
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
2
מניחים את כובעי הפטריות בשקית גדולה עם רוכסן ושופכים עליהם מרינדה. חותם ומקרר לפחות שעה או עד לילה, מרפרף את התיק מעת לעת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
3
הפוך את מיונז ארוגולה על ידי שילוב של טופו, חומץ, חרדל, מיץ לימון, רוטב ווסטרשייר, מלח, פלפל, שמן זית, ארוגולה וגבינה בקערה של מעבד מזון. מחית עד לתערובת חלקה וירוק בהיר. מקררים עד רגע לפני ההגשה של ההמבורגרים. אתה יכול לעשות את זה קדימה-זה ישמור במשך שלושה ימים.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סטייקים של ניו יורק
חזה עוף רוטיסרי
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
ועוד 2 כפות מי קרח
רוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
ויניגרט ורז'וס
4
מחממים את התנור ל 204°. מסדרים את פרוסות הפרושוטו על סחף או קלף מצופה תבנית אפייה, ואופים 2 עד 3 דקות לפני היפוך, ואז דקה או שתיים בצד השני. הזמן ישתנה בהתאם לתנור שלך, אבל הפרוסות צריכות להחשיך בצבע ולהיות חדות מעט (הם יתפרקו יפה ככל שיתקררו). צפה בהם בזהירות, הם שורפים בקלות. הניחו בצד בזמן שאתם מבשלים את הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
התאם את מתלה התנור העליון כך שזה ארבעה סנטימטרים מתחת אלמנט החימום, ולחמם מראש את broiler.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
הסר את הפטריות מן המרינדה שלהם, צחצוח ואת השלכת עודף, ומניח אותם על מתלה אפייה משומן להגדיר בתוך תבנית אפייה מעוטרת. לצלות במשך 2 עד 3 דקות לכל צד. טוסט לחמניות ההמבורגר שלך.
מרכיבים שתצטרך
לחמניית המבורגר
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
7
כדי להרכיב את ההמבורגרים, מורחים כמה מיונז ארוגולה בתחתית הלחמנייה, למעלה עם פטריות, 2 חתיכות של פרושוטו, ומיונז ארוגולה נוסף אם אתה רוצה. אני אוהב לשרת המבורגרים עם טריזי תפוחי אדמה קלויים.