בשר לייט: מק & גבינה עם עוף וברוקולי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר לייט: מק & גבינה עם עוף וברוקולי. מנה אחת מכילה 420 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם ציפור rotisserie, שאלוט, קצרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. נסו בשר לייט: ספגטי עם שום, ברוקולי, בשר חזיר, בשר לייט: פטריות, נקניק, גבינת עיזים ופיצות בגריל צ'ייב, ו בשר לייט: Veggie - עוף Koftas (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה 9-by-13 אינץ צלחת אפייה ולהניח בצד. להביא סיר של מים מלוחים לרתיחה ו par-לבשל את הברוקולי במשך שלוש דקות. לצלול לתוך אמבט קרח, ושמורה.
מחממים התנור ל 204°; להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. מבשלים את הפסטה עבור 75 אחוזים כל עוד הוראות החבילה לתאר, ואז לנקז ולהזמין את הפסטה. (הפסטה תסיים לבשל כמו התבשיל אופה.)
בעוד הפסטה מתבשלת, להפוך את רוטב הגבינה על ידי המסת החמאה בסיר על חום בינוני. כאשר החמאה נמסה, מוסיפים את שאלוט, מלח, קאיין, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, במשך 5 דקות.
מוסיפים את הקמח ומבשלים עוד דקה. לאט לאט לשפוך את החלב, לטאטא כל הזמן, עד התערובת חלקה. מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה, ומבשלים עוד כמה דקות, עד שהוא עבה מספיק כדי המעיל האחורי של כף. Off the heat, stir in the cheddar and mascarpone, whisking until smooth.
לזרוק את הפסטה והרוטב לשלב, ומערבבים את הברוקולי והעוף.
יוצקים הכל לתוך צלחת אפייה מוכנה, העליון עם פירורי לחם פרמזן מגוררת או גבינת רומנו.
אופים במשך כ 20 דקות, עד העליון הוא חום זהוב קלות.