קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות76
מגזין

בשר לייט: תבשיל בשרי בינוני

בשר לייט: תבשיל בשרי בינוני
בשר לייט: תבשיל בשרני בינוני הוא חלב חינם מנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 228 גרם חלבון 180 גרם של שומן, וסך הכל 2692 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %58 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שום, שעועית, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב עלה דפנה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות תפוחים מקסימות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בשרי, צ'ילי ללא בשר, בשר לייט: כרובית אין שום Wallflower, ו בשר לייט: שאריות Empanadas (מתכונים דומים).

הוראות

1
מכסים את השעועית במים קרים על ידי שני סנטימטרים, וממיסים 1 כף מלח שולחן לתוך המים. להשרות לילה ולאחר מכן לנקז ולשטוף לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
מלח שולחןמלח שולחן
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2
מחממים מעל ל 250 ° F. בתנור הולנדי גדול, לשלב את השעועית, שוק חזיר או משכן, רוזמרין, צמתים טימין, חצי בצל, שיני שום כתוש קלות, עלה דפנה, ו 8 כוסות מים קרים. מביאים לרתיחה על הכיריים, ואז מעבירים לתנור ומבשלים עד שהשעועית רכה, כשעתיים.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
חתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
צווארי עוףצווארי עוף
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
בעוד השעועית מגיעה לרתיחה, לקצץ את הגבעול לסיים את כל הראש של שום, מעיל עם כ 2 כף של שמן זית, מפזרים מלח ופלפל, לעטוף באופן רופף בנייר אלומיניום או ramekin. מכניסים לתנור כדי לצלות בזמן שהשעועית מתבשלת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מחממים את הכף הנותרת של שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומוסיפים את הקילבסה, ומבשלים עד שהוא מתחיל חום, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניקייהנקניקייה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את הבצל טחון, פטריות, טימין טחון. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הפטריות נתנו את הנוזל שלהם והוא התאדה, הבצלים התרככו, על 10 עד 15 דקות יותר. שמור ומקרר עד השעועית סיימה בישול.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
6
כאשר השעועית מוכנה, להסיר ולהזמין את שוק החזיר או שוק.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
7
הסר וזרוק את רוזמרין ואת ספרי קורנית, חצי בצל, עלה דפנה ואת שיני שום.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
חתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
צווארי עוףצווארי עוף
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
8
מסננים את השעועית, מתאמצים ומזינים 1 1/2 כוסות של נוזל הבישול. להפחית את נוזל הבישול בסיר בינוני בחצי.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
9
הסר את ראש השום הקלוי, שומר את השמן, וכאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לסחוט את משחת השום.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
10
לטאטא את הדבק שום לתוך נוזל בישול שמורות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
11
אם על עצם הירך שלך יש בשר שנראה טוב שאתה רוצה להוסיף למנה שלך, לגרוס אותו לחתיכות בגודל ביס ולהוסיף לשעועית שלך.
מרכיבים שתצטרך
עצם חזירעצם חזיר
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
12
מוסיף את תערובת בצל פטריות שמורות שעועית ומערבבים לשלב, ולאחר מכן להעביר אותו לתבנית אפייה 9 על 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
13
יוצקים את נוזל בישול מופחת שום להדביק מעל.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
14
מפזרים את פירורי הלחם למעלה, טפטוף בשמן שום שמור, ואופים בתנור 177° במשך 30 דקות, צולים את הדקות האחרונות כדי לפרוס את החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן