בשר מבושל וגזר עם כופתאות פטרוזיליה דורש מסביב 2 שעות ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 614 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות יקר למדי. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש כרישה תינוק, לפת תינוק, כמה זרדים של טימין ו 2-3 עלי דפנה, וכוכב אניס. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 78%. מתכונים דומים: תפוחי אדמה מבושלים עם פטרוזיליה ושמיר, כופתאות פטרוזיליה עם עגבניות, ו Dublin coddle (נקניקיות מבושלות, בייקון, תפוחי אדמה וגזר).
הוראות
1
חותכים את הבשר לשלושה או ארבעה חתיכות עבות, לשים במחבת גדולה רק לכסות עם מים קרים. להביא אותו במהירות לרתיחה, ואז להפחית לרתיחה, באמצעות מצקת, לרפרף את כל חלאות על גבי. כפי שאתה עושה את זה, אתה גם יהיה הסרת חלק מהמים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
מצקת
לחמי נאן, חתוכים לרבעים
2
יוצקים את המניה, להחזיר אותו לרתיחה, ואז להפוך לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3
בינתיים, בערך קוצצים את הירקות ומוסיפים אותם למחבת עם ענפי הקורנית ועלי המפרץ. עונה בקלילות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
תפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצויים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעים
4
קח ריבוע גדול של מוסלין (או להשתמש בד j נקי), להניח את התבלינים באמצע ולאחר מכן לקשור עם חוט מטבח, כמו שקית כסף. זרוק את התיק למחבת וקשור את התיק לידית. מבשלים את הבשר (לא לתת לו להרתיח) במשך כ 2 שעות, עד הבשר מרגיש רך כאשר פירסינג עם סכין חדה. אם המניה מצטמצמת יותר מדי, תמלאי אותה עם יותר מים כך שהבשר יישאר שקוע.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
בעוד הבשר מתבשל, מקלפים את הסלריאק וחותכים למקלות קטנים בעובי של 1 ס " מ. חצי לפת. לקצץ צמרות את הירקות האחרים, אבל לא לקלף אין צורך. להביא מחבת של מים מומלחים קל לרתיחה וירקות blanch במשך כ 3 דקות. יש להכין קערה גדולה של מים קרים כקרח וכאשר הירקות הם רק במכרז, לנקז אותם עצה מיד לתוך המים. השאר עבור 2-3 דקות, לנקז שוב ולהניח בצד. כמו כן, בעוד הבשר מתבשל, מערבבים יחד את הקמח, הסואט, מלח, טחינה של פלפל והפטרוזיליה לכופתאות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצויים
Celeriac
1/4 כוס שומן חזיר
לפת
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
(או או רגיל)
Suet
התזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
לחמי נאן, חתוכים לרבעים
6
כאשר הבשר מבושל, להסיר את המחבת מהחום, ולאחר מכן מסננים את ולהזמין את המניה לבישול הכופתאות ואת reheating ירקות התינוק (אתה רגיל להשתמש בכל זה). זרוק את הירקות והטה את הבשר לתבנית אפייה. מכסים ברפיון בנייר כסף כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצויים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
שרימפס מוקפץ
7
מערבבים רק מספיק מים קרים (כ 200 מ " ל) לתוך הקמח ותערובת suet לעשות בצק רך. אם הבצק רטוב מדי, יהיה קשה לעצב אותו.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
Suet
8
לגלגל בעדינות לתוך 10-12 כדורים. להביא מחבת רדודה של מים לרתיחה ולהוסיף כמה מצקות של המניה בתוספת שמן זית, אניס הכוכב, פלפלים וזרעי טימין. באמצעות כפית מחוררת, נמוך יותר בכופתאות. כיסוי ומבשלים במשך כ 12-15 דקות, עד עלה ו פלאפי.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין