קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

בשר מטוגן בסגנון סיני בסיר אחד

בשר מטוגן בסגנון סיני בסיר אחד
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם בוק צ'וי ואורז בסמטי, בצלים אביביים, יין בישול, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 87%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: בשר מטוגן בסגנון סיני, איך לבשל: בשר מטוגן בסגנון סיני, ו תבשיל טלה סיני מטוגן בסגנון הונג קונג.

הוראות

1
מחממים 2 כפות של השמן בתבשיל גדול, רדוד. מטגנים את השום, זנגביל, בצל וצ ' ילי במשך 3 דקות עד רך וריחני. טיפ על צלחת. לזרוק את הבשר בקמח, להוסיף 1 כף שמן יותר למחבת, ואז חום את הבשר בקבוצות, הוספת שמן כפות הסופי אם אתה צריך. זה צריך לקחת בערך 5 דקות כדי חום כל אצווה כראוי.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את חמשת התבלינים והכוכב אניס (אם משתמשים) למחבת, קצה בתערובת הזנגביל, ואז מטגנים במשך 1 דקות עד התבלינים ריחניים.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את הסוכר, ואז את הבשר ומערבבים עד בשילוב. שמור על חום גבוה, ואז להתיז ביין או שרי, גירוד כל חתיכות בשרניות.
מרכיבים שתצטרך
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
תנור חום ל 150C / מאוורר 130c / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
יוצקים את הסויה והמלאי (זה רגיל לכסות את הבשר לחלוטין), להביא לרתיחה, ואז בחוזקה לכסות, להעביר לתנור ומבשלים 1-2 שעות, תוך ערבוב הבשר באמצע. הבשר צריך להיות רך מאוד, וכל חתיכות גידים צריך נמס משם. מתבלים עם יותר סויה. זה עכשיו יכול להיות מקורר קפוא עד 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
נסטלה בוק צ ' וי מבושל לתוך המחבת, ואז להביא לשולחן עם אורז בסמטי מיד טאק.
מרכיבים שתצטרך
אורז בסמטיאורז בסמטי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף