קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

בשר מטוגן בסגנון סיני בסיר אחד

בשר מטוגן בסגנון סיני בסיר אחד
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם בוק צ'וי ואורז בסמטי, בצלים אביביים, יין בישול, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 87%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: בשר מטוגן בסגנון סיני, איך לבשל: בשר מטוגן בסגנון סיני, ו תבשיל טלה סיני מטוגן בסגנון הונג קונג.

הוראות

1
מחממים 2 כפות של השמן בתבשיל גדול, רדוד. מטגנים את השום, זנגביל, בצל וצ ' ילי במשך 3 דקות עד רך וריחני. טיפ על צלחת. לזרוק את הבשר בקמח, להוסיף 1 כף שמן יותר למחבת, ואז חום את הבשר בקבוצות, הוספת שמן כפות הסופי אם אתה צריך. זה צריך לקחת בערך 5 דקות כדי חום כל אצווה כראוי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את חמשת התבלינים והכוכב אניס (אם משתמשים) למחבת, קצה בתערובת הזנגביל, ואז מטגנים במשך 1 דקות עד התבלינים ריחניים.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את הסוכר, ואז את הבשר ומערבבים עד בשילוב. שמור על חום גבוה, ואז להתיז ביין או שרי, גירוד כל חתיכות בשרניות.
מרכיבים שתצטרך
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
תנור חום ל 150C / מאוורר 130c / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
יוצקים את הסויה והמלאי (זה רגיל לכסות את הבשר לחלוטין), להביא לרתיחה, ואז בחוזקה לכסות, להעביר לתנור ומבשלים 1-2 שעות, תוך ערבוב הבשר באמצע. הבשר צריך להיות רך מאוד, וכל חתיכות גידים צריך נמס משם. מתבלים עם יותר סויה. זה עכשיו יכול להיות מקורר קפוא עד 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
נסטלה בוק צ ' וי מבושל לתוך המחבת, ואז להביא לשולחן עם אורז בסמטי מיד טאק.
מרכיבים שתצטרך
אורז בסמטיאורז בסמטי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי