זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם בוק צ'וי ואורז בסמטי, בצלים אביביים, יין בישול, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 87%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: בשר מטוגן בסגנון סיני, איך לבשל: בשר מטוגן בסגנון סיני, ו תבשיל טלה סיני מטוגן בסגנון הונג קונג.
הוראות
1
מחממים 2 כפות של השמן בתבשיל גדול, רדוד. מטגנים את השום, זנגביל, בצל וצ ' ילי במשך 3 דקות עד רך וריחני. טיפ על צלחת. לזרוק את הבשר בקמח, להוסיף 1 כף שמן יותר למחבת, ואז חום את הבשר בקבוצות, הוספת שמן כפות הסופי אם אתה צריך. זה צריך לקחת בערך 5 דקות כדי חום כל אצווה כראוי.
מוסיפים את חמשת התבלינים והכוכב אניס (אם משתמשים) למחבת, קצה בתערובת הזנגביל, ואז מטגנים במשך 1 דקות עד התבלינים ריחניים.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
צ'יפס קינמון וייטנאמי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את הסוכר, ואז את הבשר ומערבבים עד בשילוב. שמור על חום גבוה, ואז להתיז ביין או שרי, גירוד כל חתיכות בשרניות.
מרכיבים שתצטרך
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
מיץ לימון, אופציונלי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
תנור חום ל 150C / מאוורר 130c / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
יוצקים את הסויה והמלאי (זה רגיל לכסות את הבשר לחלוטין), להביא לרתיחה, ואז בחוזקה לכסות, להעביר לתנור ומבשלים 1-2 שעות, תוך ערבוב הבשר באמצע. הבשר צריך להיות רך מאוד, וכל חתיכות גידים צריך נמס משם. מתבלים עם יותר סויה. זה עכשיו יכול להיות מקורר קפוא עד 1 חודש.