בשר מיובש טחון
בשר בקר טחון עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף תוספות. מנה אחת מכילה 81 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 3 גר' של שומן. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 8 . אם יש לכם פלפל טחון, אבקת שום, ג'ינג'ר הקרקעוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-45 דקות. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו כיצד להפוך בשר בקר טחון קופצני, בשר משומר, בסגנון קאובוי בשר משומר, ו בשר משומר (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מלח, אבקת צ ' ילי, אבקת שום, אבקת בצל, זנגביל, פלפל שחור, ופלפל קאיין יחד בקערה גדולה; מוסיפים בשר טחון ומערבבים היטב.
להעביר תערובת בשר דרך מטחנת בשר להגדיר עם הלהב הטוב ביותר.
מחממים תנור ל 250 מעלות F (120 מעלות C).
מניחים מדפים על גבי גיליונות אפייה.
מניחים 1/2 תערובת בשר טחון בין שני יריעות של פלסטיק כבד על משטח מוצק, ברמה. בתקיפות לגלגל תערובת בקר לעובי של 1/8 אינץ'.
הסר את השכבה העליונה של עטיפת פלסטיק, הפוך תערובת בשר על גבי גיליון אפייה מוכן, ולהסיר את השכבה התחתונה של עטיפת פלסטיק. חזור על תערובת בשר נותרת.
אופים תערובת בקר בתנור שחומם מראש עם דלת התנור מעט פתוחה במשך 2 1/2 שעות. סובב את תבנית האפייה.
אופים עד קופצני מבושל דרך, עוד 3 שעות.
הסר קופצני מהתנור לחתוך לרצועות בזמן חם.