בשר מיובש על טוסט
בשר בקר סדוק על טוסט יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 1093 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 109 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פפריקה, פלפל, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הטוסט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת טוסט קינמון {חלב חינם} כקינוח. נסו בשר מיובש על טוסט, בשר מוקרם מרוסק על טוסט (S. O. s.), ו טבילת בשר ובצל סדוקה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
במחבת קטנה, להמיס 2 כפות של החמאה ולהוסיף את הקמח. לבשל, ערבוב, עד התערובת מתחילה להפוך צבע חום בהיר, על 4 דקות.
בסיר גדול, להמיס את שאר 2 כפות חמאה. מבשלים את השום, רוזמרין ושאלוט עד שאלוט הם שקופים.
מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את תערובת החמאה-קמח, מפחיתים את החום ומבשלים במשך 10 עד 15 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים את המלח והפלפל והמתח.
עבור כל מנה, לחמם 1 כוס רוטב לרתיחה, להוסיף 2 אונקיות בשר סדוק ולהביא לרתיחה.
יוצקים את התערובת על שתיים עד שלוש פרוסות טוסט שאור ומקשטים עם פטרוזיליה ופפריקה.