בשר מעושן במונטריאול
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל מונטריאול בשר מעושן. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 25 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 120 שעות. גשו לסופר וקנו מלח כשר, אבקת בצל, סוג של אש: עקיפה ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: קציץ בשר מעושן, בשר לייט: מרק הודו מעושן, ו סתיו כרוב ובורשט בשר מעושן.
הוראות
כדי להפוך את התרופה, בקערה קטנה לערבב יחד מלח, מלח ורוד, פלפל שחור, כוסברה, סוכר, עלה דפנה, וציפורן. מעיל חזה שלם עם התרופה ואת המקום בשקית פלסטיק גדולה במיוחד resealable.
מקום בחלק הקר ביותר של המקרר ולרפא במשך 4 ימים, מרפרף חזה פעמיים ביום.
הסר חזה משקית ולשטוף כמה שיותר תרופה את ככל האפשר תחת מים זורמים קרים.
מניחים בריסקט במיכל גדול וממלאים במים ולתת לספוג במשך 2 שעות, החלפת מים כל 30 דקות.
הסר מהמים להתייבש עם מגבות נייר.
כדי להפוך את לשפשף, לערבב יחד פלפל שחור, כוסברה, פפריקה, אבקת שום, אבקת בצל, שמיר עשב, חרדל, זרעי סלרי, ואת אבא אדום כתוש בקערה קטנה. מעיל חזה שלם עם לשפשף.
אש מעשן או גריל עד 107°, הוספת גושים של עישון גושי עץ כאשר בטמפרטורה. כאשר עץ הוא הצית והפקת עשן, מקום חזה ב, צד שומן למעלה, ועשן עד קריאה מיידית מדחום רושם 165 מעלות כאשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של חזה, על 6 שעות.
העבר בריסקט למחבת צלייה גדולה עם v-rack.
מניחים מחבת צלייה מעל שני מבערים על stovetop ולמלא עם 1 אינץ ' של מים. מביאים מים לרתיחה מעל חום גבוה, להפחית את החום בינוני, לכסות את מחבת צלייה עם רדיד אלומיניום, ואת דד קיטור עד מיד לקרוא מדחום רושם 180 מעלות כאשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הבשר, 1 עד 2 שעות, הוספת מים חמים יותר לפי הצורך.
העבר בריסקט ללוח חיתוך ולתת מגניב מעט. פרוסה ומגישה, רצוי על שיפון עם חרדל.