בשר מקסיקני ומרק Hominy יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 266 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. אם יש לכם שמנת, עגבניות משומר, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: בשר Puchero (תבשיל מקסיקני עם Hominy & ירקות ) , עוף מקסיקני-מרק Hominy, ו רק-להוסיף-מים עוף מקסיקני מרק Hominy.
הוראות
1
במחבת מכוסה 8 עד 10 ליטר מעל חום גבוה, להביא בשר בקר, בצל, שום, ו 1/2 כוס מים לרתיחה. להפחית את החום בינוני ומבשל במשך 15 דקות, ערבוב מדי פעם. לחשוף ולבשל על חום גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד מיצים התאדו בשר הוא השחמה, 10 עד 20 דקות.
מוסיפים אבקת צ ' ילי (משתמשים בכמות גדולה יותר לטעם spicier) וכמון; מערבבים עד ריחני, כ 30 שניות, ולאחר מכן מוסיפים מרק ועגבניות, כולל מיץ. מכסים ומביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים עד הבשר הוא כמעט רך לנשוך, על 1 שעה.
מוסיפים סקווש, סלרי וצ ' ילי ירוק; מכסים וחוזרים לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום ומבשלים, מכוסה, עד סקווש בשר רך כאשר פירסינג, כ 15 דקות יותר. מערבבים ב hominy ולחזור לרתיחה. דלגו וזרקו שומן.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות יינות טיודור באלו יין פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 68 דולר לבקבוק.