בשר מתובל ופיטות בצל ברוטב פטרוזיליה
בשר מתובל ופיטות בצל עם רוטב פטרוזיליה הוא חלב חינם ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 598 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 50 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם בקר מוקפץ, סוכר, כוסברה טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פיתות בשר עם רוטב יוגורט, פיטות בקר קארי עם רוטב מלפפון, ו פופס בקר עם רוטב אננס ופטרוזיליה (מתכונים דומים).
הוראות
פירה כל המרכיבים רוטב בבלנדר עד חלקה.
Pitas טוסט על מתלה של מבער גז על חום גבוה, פונה עם מלקחיים, עד מחומם דרך אבל עדיין גמיש( פיטס עשוי לנשוף), על 1 דקה, ולאחר מכן לעטוף בנייר כדי להתחמם. (לחלופין, לעטוף פיטאס קלוי בנייר כסף וחם בתנור 300°f שחומם מראש או תנור טוסטר.)
חום 1 כף שמן במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז לטגן חצי בצל, ערבוב מדי פעם, עד השחמה אבל עדיין פריך, 4 עד 5 דקות.
העברה לצלחת גדולה. Sauté הנותרים בצל 1 כף שמן באותו אופן ולהעביר צלחת (מחבת מילואים).
מערבבים יחד כוסברה, כמון, מלח ופלפל בקערה. טפיחה יבש בשר ולזרוק עם תבלינים.
חום 1 כף שמן במחבת על חום גבוה בינוני, ואז חצי שטוף של בשר בקר, ערבוב, עד השחמה אבל עדיין ורוד בפנים, 1 עד 1 1/2 דקות.
להעביר בשר לצלחת עם בצל, ואז לטגן שנותר בשר בשמן כף הנותרים באותו אופן.
חצי פיתות וממלאים בבשר ובצל.