בשר צ'ילה אדום עם צ' ילה איטי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל צ'ילה ביף אדום Braised איטי. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 72 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצל, מלח כשר, כמון טחון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות עם כפית ציון של 38% המנה הזאת די גרועה. נסו צ'ילה וכתום צלע צלוי Flanken בסגנון בשר בקר קצר, דרום מערב רוטב צ'ילה אדום, ו בשר מטוגן בבישול איטי (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 3 כוסות מרק בשר לרתיחה. שים צ ' ילי בבלנדר ושופכים עליהם מרק רותח.
בואו לעמוד, ערבוב מדי פעם, עד צ ' יילס הם רפויים, כ -10 דקות.
מוסיפים בצל, שום, כמון, אורגנו ומערבלים עד חלקה מאוד.
בינתיים, מחממים תנור ל 32
מפזרים בשר בכל רחבי עם מלח ופלפל.
יוצקים שמן לסיר גדול וכבד (לא רחב במיוחד) על אש בינונית-גבוהה. כאשר חם, מוסיפים צלי ומבשלים, הופכים לפי הצורך, לחומים בכל רחבי, על 10 דקות בסך הכל.
יוצקים תערובת צ ' ילה על בשר ומוסיפים מספיק מרק בשר כדי להגיע שליש עד מחצית הדרך עד צלי. מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר, ומעבירים לתנור.
אופים עד בשר הוא מאוד רך כאשר פירסינג, על 3 1/2 שעות, מפנה פעם אחת.
מעבירים צלי ללוח. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר מחרוזת ולמשוך בשר גושים בגודל ביס, השלכת שומן עודף.
בינתיים, שומן רזה מרוטב צ ' ילה בסיר. מרתיחים רוטב על חום גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד מופחת על 4 כוסות.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. להחזיר בשר לרוטב ומבשלים עד מחומם דרך.