בשר צבי כרוב כבוש
בשר צבי כרוב כבוש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 595 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. 303 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך צלי של בשר צבי, בצל, עוגיות gingersnap, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: בשר צבי כרוב כבוש, בשר צבי בורגיניון (תבשיל בשר צבי), ו כרוב כבוש.
הוראות
להשרות את בשר הצבי: לשים מרכיבים במרינדה (יין, חומץ, מים, פלפל, ערער, חרדל, ציפורן, עלי מפרץ, טימין, סלרי, גזר ובצל) בסיר ולהביא לרתיחה.
כבה את החום ולאפשר למרינדה להתקרר.
הטביעו את הצבי במרינדה ומקררים לפחות 24 שעות, ועד 5 ימים. שלושה ימים זה זמן טוב בשביל זה.
כאשר אתה מוכן לבשל, להסיר את הצלי מן המרינדה ומפזרים אותו בכל רחבי עם מלח. הגדר אותו בצד במשך 15-20 דקות בערך.
מחממים התנור ל 135°. למעשה,225 היא טמפרטורה טובה יותר, אבל הצלי יכול לקחת עד 8 שעות לבשל כראוי אז; זה מה שאני עושה בבית בסופי שבוע. ב275, הצלי כנראה ייקח בערך 5 שעות לבשל. אתה יכול ללכת עד300-צלי בשר צבי טיפוסי יהיה מוכן ב 3 1/2 שעות בטמפרטורה זו – אבל תקבל אפור, לא ורוד, בשר. אבל זה עדיין יהיה טעים.
בשר צבי חום בחמאה או בשמן (אופציונלי): עכשיו יש לך צעד אופציונלי: אתה יכול, אם תבחר, חום את הצבי בחמאה או שמן. בחרתי שלא, כי אם תבשלי את הצבי בטמפרטורה נמוכה מספיק, הוא יישאר ורוד לאורך כל הדרך. אם אתה חום מבחוץ, תקבל טבעת אפורה סביב קצה הצבי כאשר אתה חותך לתוכו. בכל מקרה זה בסדר.
יוצקים את המרינדה לתוך תנור הולנדי או סיר lidded אחר, תנור הוכחה ולהביא אותו לרתיחה.
תוסיף את הצבי לסיר. כסה והכנס לתנור.
אם בשר הצבי אינו שקוע על ידי המרינדה, להפוך את הצלי מעל כל שעה. זוהי גם דרך טובה לבדוק עבור doneness - אתה רוצה את הצלי כמעט להיות מתפרק.
הצלי צריך לקחת בין 3 1/2 ל 8 שעות לבשל, בהתאם לטמפרטורת התנור. ב 135°, זה צריך לקחת בערך 5 שעות לבשל.
הסר צלי מהתנור ומעיל עם שמן או חמאה מומסת: כאשר הצלי נעשה (רך לחלוטין), להוציא אותו מן הסיר מעיל אותו עם כמה שמן זית 1/4 כוס או חמאה מומסת. שמור את שאר השמן או החמאה לאחר כך. לעטוף אותו בנייר כסף.
רוטב sauerbraten: Sauerbraten הוא על כל הרוטב. מסננים את נוזל הבישול דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה.
קח את 8 עוגיות gingersnap ולרסק אותם בבלנדר. אתה רוצה שזה ייראה כמו ארוחה גסה או קמח גס.
בסיר בגודל בינוני, להמיס 3 כפות של חמאה על חום בינוני גבוה. כאשר הוא קצף נמס לחלוטין, לטאטא 2 כפות קמח. מבשלים את רביכה עד שהוא צבע של קפה ושמנת, ערבוב לעתים קרובות.
לאט לאט לטאטא בנוזל בישול מתוח, כוס אחת בכל פעם. התערובת תהפוך חימר בהתחלה, ואז להשתחרר לרוטב משיי.
טעם של מלח-זה כנראה יצטרך את זה-ולהוסיף מספיק לטעמך.
לטאטא ב 4 כפות של gingersnaps הכתוש. הם לא להתמוסס לחלוטין בהתחלה, אבל לשמור ערבוב והם ייעלמו.
הוסף עוד כף של gingersnaps אם אתה רוצה, או להוסיף כף סוכר.
הרוטב צריך לטעום חמוץ, חם (פשטידת דלעת סוג של חם מתובל) וקצת זיפי ומתוק.
מגישים, פורסים את הצלי לפרוסות עבות 1/4 אינץ'. בשר צבי יכול להיות יבש-יש לו אפס שומן - אז טריק אחד שאני עושה הוא מעיל כל פרוסה בחמאה מומסת לפני שאני משרת אותו. אתה צריך בערך 1/2 מקל נמס לעשות את הטריק הזה.
מגישים עם הרבה רוטב, קצת בצל מטוגן, וגם פירה, אטריות ביצים, או spaetzle. יין אדום לבבי יהיה התאמה אידיאלית כאן, כמו בירה כהה, מלטי.